Frissítve: Februárban jön hozzánk a Berserk

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Koei Tecmo végre megerősítette az Omega Force véres akciójátékának nyugati megjelenési dátumát. Európába csak jövő februárban érkezik az anyag Berserk and the Band of the Hawk címmel.

A legbrutálisabb Dynasty Warriors-stílusú játék nálunk Berserk and the Band of the Hawk címen fut majd. A Koei Tecmo szerint a narratívára is rágyúrt az Omega Force csapata, lévén összesen 120 percnyi filmes átvezetőt tartalmaz az anyag.

Japánban még idén, Európában 2017. február 24-én jelenik meg a népszerű manga és anime játékadaptációja. PS4-re dobozos formában is kapható lesz, ám PC-n és Vitán csak letölthető formában csaphatunk le rá.

A hír mellé új trailert kaptunk:

Update! Időközben egy nyolcperces, ultraerőszakos gameplayt is kaptunk:

 

15.
15.
Skygameboy
El sem hiszem hogy egy ilyen mesterműből mint a Berserk (kifejezetten nem szeretem az animéket de ez nem az a tipikus fajta) egy ilyen fapados holt gagyi játékot hoznak össze. Az ilyen címekhez minimum tisztelettel kéne hozzá nyúlni.
14.
14.
DON GONDOCS
#12: A Naruto játékokat és az utóbbi dragon ball-t szívesen ajánlom, persze lehet sokan a fejemet vennék de én rengeteg időt öltem ezekbe játékokba és nagyon élveztem
13.
13.
Gykrizsi
#12: Ha próbáltad akármelyik Dinasty W-t, akkor tudhatod, hogy rosszabb nem sokkal lehetne. Számomra az az a játék, hogy felfoghatatlan, miért van belőle ilyen sok. Kinézetre igénytelen, játékmenetileg még inkább. Ez egy forintot nem érő sorozat, és azért mert ráhúznak egy animés skint, attól nem lesz jobb. És a videót elnézve, ez ugyan az a szar. AoTT legalább egy kicsit más, bár ettől a cégtől semmit nem várok, vagyis garantálhatóan az is elég nagy vacak. Majd talán ha 2-3k lesz, akkor befizetek rá, de csak azért, mert tetszett a sorozat.
12.
12.
felegyi
#11: Nekem mindig is kimaradtak az anime feldolgozások, így nem tudok nyílt véleményt mondani a most látottakról...inkább az dob a lanton hogy mostanában ismertem meg a címet és még a dolog hevében vagyok! Bár őszintén nem fogok rohanni érte, sőt lehet kimarad az életemből de egynek elmegy, lehetne rosszabb is mivel nincs viszonyítási alapom.
11.
11.
DON GONDOCS
#2: Attól mert egy híres animét dolgoz fel nem lesz automatikusan jó játék sőt. Ilyen idétlen stílusú játékért a rajongók útálni fogják. Ez már a sodik anime feldolgozás amiért kisbaltával kéne felaprítani a fejlesztőket. Egyedül az AoTT let jó de azse az ő érdemük ott ugyanis télleg lassúak az ellenfelek.
9.
9.
kamgecam
Nem szeretem a mousso stilust de ebben a nyers brutalitás nagyon adja.
7.
7.
Krezy
#6: Uram atyám ,kell nekem kapkodni xD
Berserk* bocsánat

"Elrontották ilyen agyatlan "öld a buta botokat (amik jóformán semmit nem csinálnak a mapon) mechanizmussal*
6.
6.
Krezy
#2: Egyébként nem a Berserkert szidtam! Lehet hogy ténylegjo csak magát a kivitelezést , csinálhattak volna belölle egy jó kis játékot erre elrontották ilyen "agyatlan" l..ah 1000 meg 1 "botot" ölsz ami csak vannak a mappokon kb.
Dynasti warrior stilus..ami számomra egyenlő a semmivel :/
CSinálhattak volna egy God of war vagy Devil May Cry stilusu Berserkert akár..
az tuti nagyobbat ütne :D
De persze ez az én véleményem.
5.
5.
Krezy
#2: Érdemes ránézni az animére? Sose halottam róla pedig elég nagy anime fan vagyok :D
4.
4.
keiji maeda
nem értem miért ez a fos Omega Force csinálja a jó címeket, amikor egy kalap szar ez a cég, papírembereket kell verni mindegyik játékuk csak klónokból áll, 20 éve adják el a fos dynasty warriors-ukat is semmi AI-val és szinte nulla változtatással , Hokotu No Ken is jó játék lehetett volna ha nem ez a fostalicska cég csinálja ,komolyan mondom napjaink legfapadosabb hack-n-slash cége és basszus és még mindig fent maradnak ilyen minőség produkálásával .........
3.
3.
Heldengeist
Ciki, hogy még ez is jobban néz ki, mint a most futó anime. Aki a Berserkkel akar megismerkedni, annak még így is inkább a manga vagy az 1997-es sorozat felé érdemes kacsintgatni.
2.
2.
felegyi
#1: Miért? Aki ismeri az animét annak várós cím lehet, hisz lényegében az elejétől kezdve összegyűjti a Berserk szereplőit és el is meséli a történetét, így nem kell a mangához nyúlnia sokaknak vagy csak egyszerűbb és emészthetőbb lesz. Én pár hónapja találtam rá az animére, szavakat nem találok annyira durva lett...
1.
1.
Krezy
Uristen..xD Ekkora egy nyomi játékot ..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...