Külön is kapható lesz a felújított Modern Warfare?

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 19.
  • Pletyka
Link másolása
Sok játékosnak csípte a szemét, hogy a Call of Duty 4 újrakevert változatát csak a Call of Duty: Infinite Warfare 80 dolláros prémium változatának tulajdonosai kapják meg. Úgy tűnik, mindez PR-mutatvány, és önálló formában is megvehetjük majd.

Habár jelen állás szerint csak a Call of Duty: Infinite Warfare 80 dolláros prémium kiadásának tulajdonosai jutnak hozza a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredhez, úgy tűnik, a Raven Software igazgatója elszólta magát, miszerint a shooter újrakevert változata önálló formában is kapható lesz valamikor.

David Pellas a Gamereactornak adott interjújában beszélt a játék multis térképeiről. Egészen pontosan ugyanazt mondta el, amit korábban is, csak egy apró részletet tett hozzá a mondókájához: eszerint az első 10 térkép a premierkor érkezik, a fennmaradó hatot pedig mindenki ingyen megkapja, "aki megvette a Modern Warfare Remasteredet, vagy megvan neki az Infinite Warfare valamelyik változata".

Lehet, hogy csak szimpla nyelvbotlásról van szó, mindenesetre a szövegkörnyezetből arra tippelhetünk, hogy valamikor a jövőben (az Infinite Warfare premierje után) önálló formában is kapható lesz a felújított Call of Duty 4.

12.
12.
razipapi
#10: Igen de azt bőven elég lenne PC re megcsinálni szerintem.
11.
11.
shatterhand
Csak hogy tisztaba tegyuk: a ketto egyutt lesz akciosan 80ert. Kulon kulon meg pl 50-50ert.
Igy szokott lenni.
10.
10.
crytek
#9: COD 2 remastered elég szépet ütne..
9.
9.
MikelGun82
A legelső beharangozón az jutott az eszembe, hogy lesz ez már annyira alja a fanoknak is, hogy ne vegyék, és akkor bizony a különálló remasteredet kell bevetni a károk enyhítésére :)
6.
6.
Fooxfire
Pont zsidóéknál ne lenne ? Ohohooooo 2 hónapja mondtam már hogy, tuti lesz.
Ezek ezt a cikket kiadnák DLC-be 1 dollárért ha lehet.
5.
5.
razipapi
Semmi gond ha nyelv botlás volt kivárjuk ,hogy legyen standalone :)
4.
4.
Neo1989
Ha meg nem, akkor is lesz buhera verziója ahol megoldják.
3.
3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...