Befutottak a Ghost in the Shell első teaser trailerei

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Jövő tavasszal kerül mozikba a Kodansha Comics híres mangasorozatának, a Ghost in the Shellnek az élőszereplős változata, amelyben Scarlett Johansson alakítja majd a főszerepet. Most öt nyúlfarknyi ízelítőt tudunk mutatni.

A Paramount Pictures és a DreamWorks Pictures semmit sem szeretne a véletlenre bízni, így már most beizzították a kezdetben nem túl jól fogadott Ghost in the Shell-mozifilm marketingjét. Ennek apropóján be is futott a film első öt, nagyon rövid, de hangulatos teaser trailere.

A Kodansha Comics mangasorozatán alapuló Ghost in the Shell egyébként 2017. március 31-én kerül mozikba. A filmet a Hófehér és a vadász rendezője, Rupert Sanders dirigálja, a producer pedig a Vasember korábbi pénzcsinálója, Avi Arad lesz. A produkción egyébként az eredeti tévés sorozat és film csapata is dolgozik, köztük Tetsu Fujimurával és Mitsuhisa Ishikawával.

A 9-es szekció különleges alakulatának vezetőjét Scarlett Johansson alakítja majd. Beat Takeshi Kitano játssza Daisuke Aramakit, Juliette Binoche lesz Dr. Ouelet, Michael Pitt pedig Kuze bőrébe bújik, míg, Pilou Asbæk azt a Batout kelti életre, aki Johansson társa a nyomozásban.

19.
19.
hadzsime
#15: Kevés olyan filmje van, amiben "kiteljesedhetne", tehát nehéz eldönteni, hogy mennyire jó színész.
Gondolj például Matthew Mcconaughey-ra. Régen csak buzis romantikus komédiás fosokban játszotta az üresfejű szépfiú szerepét. Most pedig nincs egy rossz alakítása mert olyan filmeket kap, amikben meg tudja mutatni a képességeit. Más az, amikor jó színészként szerepeltetnek valakit, nem pedig jó picsaként. Gondolom női színészként még nehezebb elérni, hogy ne egy "Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt" szintű fosban szerepelj, egy "Mielőtt meghaltam" szintű film helyett.
18.
18.
Mortis
#16: Azért ne sajnáljuk már szegény színészeket. Ők választják meg a szerepeiket: dönteni kell, hogy fenntartják-e a megszokott életszínvonalukat s szemét filmekben szereplenek érte, vagy a makulátlan hírnevüket tartják meg. Elég kevés híres színész van, aki soha nem adta a nevét rossz filmhez( hirtelen egyse jut eszembe...)
#15: Ilyen hozzáállás alapján semmit nem érdemes szeretni, mert valahol a világon máshol van belőle x darab másik. A sztároknak az is nem titkolt szerepük hogy elérhetetlenségükben bálványozást váltsanak ki egyesekben -lehetőleg minél több emberben - : ez nem jó, de attól még tény. Ezen felül azt se értem hogy miért baj, ha valakinek tetszik egy nő s kinyilvánítja; persze, ez az internet, szóval számíthat no-life kocka s hasonló kommentekre, de ezekre mind fel vagyunk készülve. :)
#17: Ha olvasod a mangát: legutóbbi fejezetben a nagy leleplezés hogy tetszett? Én személy szerint többet vártam.
17.
17.
Heldengeist
#14: A Shingeki no Kyoin eleve halva született ötlet volt. Egy olyan történet, ami masszívan kell hogy építsen a CGI-ra a prezentációjában, amihez iszonyat költségvetések kellenek. A GitS sokkal földhözragadtabb, alkalmasabb élőszereplős adaptációra. Plusz történetében, világában és karaktereiben is sokkal erősebb.
16.
16.
drat576
#15: Hirtelen 3 film jut eszembe amit érdemes tőle megnézni. 'Elveszett jelentés', 'A felszín alatt' és a 'Don Jon'. Talán a felszín alatt (Under the Skin) volt számomra a legkiemelkedőbb. Nem azt mondom hogy egy hű de nagy színésznő, de nem is rossz. Egyszerűen kevés olyan szerepet kap amiben megmutathatná magát (nem külsőleg :P). Ugyanez van kb Liam Neesonnál. Ha a Schindlerért megkapta volna az Oscart, nem kéne Taken 3-makban meg Run All Night és ehhez hasonló félig üres filmekben játszania, mert amúgy többre képes. Vagy ott van Jennifer Aniston. Borzalmasan gyenge filmek és szerepek tömbkelege. De elég megnézni a Cake-t tőle. Remek színésznő.
15.
15.
Őrnagy
Ez a Scarlett olyan butafejűnek tűnik, nem értem, miért sztárolják. Mert jó az alakja? Ilyen csajból van hárommillió.
14.
14.
zsoze
A GitS a cyberpunk rajongok alapjai koze tartozik Pláne aki anime fan. Nagyon merem remélni ,hogy nem akarnak mindent 1részbe besuriteni mert ahhoz 120min nagyon nem elég idő. Ne cs...szenek el egy jó animet MEGINT pl. Attack on Titan .

Minden esetre várós lesz.
12.
12.
Stack
Hali!
Ha szeretném megnézni az eredeti filmeket, sorozatokat.
Milyen sorrendben kell haladni velük? Hogy jön egymás után a történet?
Előre is köszi.
11.
11.
giga321
Kimondhatatlanul várom. GitS szerettette meg velem a cyberpunk stílust. Imádom az összes filmet és a sorozatokat is. Nagyon jól van benne vegyízve az akció és a melankólikusabb deepebb mondanivaló is. Karakterek egytől egyig remekül megírtak. A zene hibátlan a sorozatból.
Elvileg az Stand Alone Complexet veszik alapul az első évadot mert lesz benne a Laugjing Man, de a képi világ meg a forgatási képek nekem mégis a legelső 1995ös filmet idézik.
9.
9.
Mortis
Szerintem az anime-ből élőszereplős filmbe való konvertálás majdnem mindig nevetségesen sikerül, hiszen ami animációban szinte már klisé. de legalábbis megszokott, addig az sima filmben röhejesen túljátszottnak érződik. Ezért is van halálra ítélve olyan adaptáció, ami túl szorosan követi az eredetit.
Itt működhet a dolog, hiszen az alapjául szolgáló termék nem volt annyira over-the-top( sorozatot nem számítom...), de mellette volt rengeteg jó akciójelenet s erős atmoszférateremtés.
Komédiasorozatokat vagy akár Death Note-szerű thriller-eket nem hiszem, hogy nagyon meg lehet csinálni nyugati közönségnek erős változtatások nélkül (amin persze kiakadnak a hardcore fanok) - csak saját tapasztalatból beszélek: a DN filmek röhejesek.
7.
7.
Yanez
#4: Nálam épp ellenkezőleg. A címet valamiért úgy értettem, hogy videójátékról van szó. Én is rögtön rávetettem magam a trailerre, de azonnal láttam, hogy itt filmről van szó (nem animációsról). Scarlett babát nehéz is lenne összetéveszteni egy CGI-vel.
5.
5.
drat576
#4: Igen, tudom h olvasni kéne, de én először akkor is a trailerekre ugrottam rá ^^
4.
4.
drat576
A trailer 1-2 után azt hittem, hogy animációs film, erre látom a harmadikban h nem. Az én szemem rossz, vagy ennyire rossz volt a CGI? :)
3.
3.
Dresa
Ez még bármi lehet, úgy látom nem feltétlenül az első film lesz az alapja, inkább a sorozat :(
2.
2.
Obiwan HUN
Fuu tenyleg nagyon kene egy szerkesztes gomb lehagyta a smilemat a vegerol, nem is ertem. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...