40 dollárba kerül majd a Driveclub VR

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
A Driveclub VR a PlayStation VR egyik legfontosabb nyitócíme, azt viszont nemigen lehetett tudni eddig, hogy miként férhetnek majd hozzá a játékosok. A Sony most tisztázta a helyzetet.

A Driveclub VR október 13-án, ergo egy napon jelenik meg a Sony VR-szemüvegével, és bár adná magát, hogy a Driveclub frissítéseként kapjuk meg, valójában egy önállóan futtatható anyaggal lesz dolgunk. Mostanra az árcéduláról is kaptunk infót: a Sony a Twitteren jelentette be, hogy 40 dollárért vesztegeti majd az átalakított autóversenyt.

Ahogy azt megírtuk már, a játék demója a PlayStation VR demólemezén is rajta lesz, úgyhogy lesz rá mód, hogy ingyenesen is menj benne néhány kört. A Driveclub-rajongók pedig még viszonylag szerencsés helyzetben vannak: az eredeti játék szezonbérletével rendelkezők - ha nem is ingyen, de - kedvezményesen húzhatják be a mellékágat. 

28.
28.
vanpear
25.
25.
Gykrizsi
#24: Leírsz valami ordenáré nagy hülyeséget, majd bemeséled, hogy ebből én már nem magyarázom ki magam. Aha ...

Majd minecraft? Mivan? Te nem vagy épp. Ki beszélt róla, hogy jön ez ide. Ok, én hagytam az egészet, legyen jó napod, és hidd el hogy nyertél. Legalább lesz valami pozitívum az életedben.
24.
24.
vanpear
#23: Ebből már nem magyarázod ki magad.

Menjetek csak dolgozzatok ingyen. Patch-eljetek fel, le, meg mindent. Aztán legyen tánc.

Mindenki azt csinál, amit akar, ha kifizeti, kifizeti. Semmi közötök hozzá. Aztán, hogy idejöttök elmagyarázni, hogy milyen hülye az, aki kifizeti, mert átverik, meg stb. Ne legyetek már ennyire buták. Hirdetitek itt az igét. Sokan a minecraf-ért nem adnának egy Ft-ot se. Ha nektek nehéz feldolgozni ezt, akkor csak sajnálni tudlak titeket.
23.
23.
Gykrizsi
#22: Ilyen életformák hogy maradnak életben. Azt sem vágom miről beszélsz. Ki mondta, hogy nem kell VR szemüveg. Csak azt mondtam, reagálva a te írásodra, hogy azért mert fizetek a szemüvegért, még nem kell a játék támogatásért is fizetnem újra. Főleg ha már egyszer megvettem. De azért bírom, hogy ilyenkor hogy előadjátok magatokat. Neked is nagy piros pont. Mert biztos nem gondoltam, hogy kell szemüveg a a játékhoz, zseni.
22.
22.
vanpear
#21: Hogy használod a VR támogatást VR szemüveg nélkül. Ha nem is veszel VR szemüveget, akkor minek jössz ide bemutatni az IQ hányadososod, ami mellesleg ... nah a semmiről kár beszélni.

Szóval, akkora zseni vagy, ha nincs VR szemüveged, hogy használod a VR támogatást? Kíváncsi vagyok az érveidre, mert matematikailag már nagyon jól levezetted. Amiért meg is kaptad a pirospontot.
21.
21.
Gykrizsi
#18: A másik zseni. Mert VR szemüveg=VR támogatás. Bocs, nem tudtam hogy ha nem vágnak át, rögtön igénytelen leszek. Az ilyen emberek gondolkodnak, vagy csak felindultságukban írnak valamit, aminek sokszor értelme sincs.
18.
18.
vanpear
#11: Szerintem igazad van.

A VR szemüveget ne adják ingyen ? Csak, hogy ne rúgjanak ki a munkahelyről ? Ha nektek nem tetszik az ár nem veszed meg. Kész! Csak azért, mert igénytelenek vagytok nem kell osztani az észt.
17.
17.
Gykrizsi
#16: Rendben, nem bánt senki, vedd meg, legyél vele boldog. Csak azért majd ne csodálkozz, ha olyan érzésed van, hogy átvágtak a palánkon. Már jött ki videó róla, hogy milyen, vagyis meg lehet ítélni. Ugyan az, csak csúnyább. Ez egy VR verzió, nem egy külön játék. És igenis röhej, hogy komplett játékok olcsóbban jönnek ki, mint ehhez egy vr támogatás. De mindegy, végül is ilyenekből gazdagodnak meg a cégek.
16.
16.
Caleon
Azt, hogy mit tud a VR-verzió, majd akkor kéne megítélni, amikor kijött, nem? Ti meg hetekkel előbb itt fröcsögtök.
Azt se tudjátok, mennyivel lesz olcsóbb season pass-al, amit ugye fillérekért megvehetett már bárki.
Elég sokat dolgoztak amúgy a VR-verzión, utána lehet olvasni. Apró módosítás? LOL, és még én trollkodok.
11.
11.
Caleon
Szívderítő olvasni, hogy néhányan bizonyára ingyen dolgoztok a munkahelyeteken. ☺
10.
10.
Gykrizsi
Lebutítanak valamit, majd eladják pénzért még egyszer. Komoly;)
3.
3.
Yanez
Nos ennyi penzert azert remelem nem csak VR elmeny lesz, hanem tartalom is!
2.
2.
vanpear
Jah és Dirt ?? Valaki tud ezekről valamit ?
1.
1.
vanpear
Első körös vétel lesz.

Ahogy olvastam a Project Cars nem lesz PS VR kompatibilis, hiszen azt a közelgő PC2 megjelenésével hozzák be. Ezt nem mondták ki, de a bullshit-ből, amit tarangáltak ez jött le.

Assetto Corsa is kérdőjel.

GT Sport köztudottan kompatibilis lesz, csak az nem köztudott mikor jelenik meg.

Addig marad a DriveClub. Én inkább szimulátorokat szeretem, de tény, hogy a DC-nek is megvan a feeling-je.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...