FIFA 17 - már játszható az első 10 óra

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 23.
  • Letöltés
Link másolása
Ha EA Access- vagy Origin Access-előfizetéssel rendelkezel, már letöltheted a FIFA 17-et Xbox One-ra vagy PC-re, és tíz órán át tolhatod az idei fociszimulátort. Ráadásul ha teljesíted az első kihívásokat, Ultimate Team-kitek ütik a markodat.

Az Xbox One-os EA Access- és a PC-s Origin Access-tagok már a hivatalos premier előtt játszhatnak a FIFA 17-tel. A próba összesen 10 órás játékidőt enged, ezalatt pedig teljesíthetik a Squad Building Challenge-et, melynek során exkluzív Ultimate Team-kitekkel gazdagodhatnak.

A jutalom továbbvihető a teljes verzióba, ha valaki úgy dönt, hogy megvásárolja a játékot.

Idevágó hír még, hogy az Európa Bajnokságon a negyeddöntőig menetelő izlandi válogatott nem szerepel a FIFA 17-ben, mivel a szigetország labdarúgó-szövetsége és az EA Sports nem tudott megállapodni. A KSI a BBC-nek adott interjújában elmondta, a kiadó mindössze 15 ezer dollárt ajánlott fel a csapat jogaiért, ami szerinte pofátlanul olcsó összeg. Biztos sokan szeretnének játszani a remekelő vikingekkel, de ez idén sajnos nem lehetséges.

A FIFA 17 szeptember 29-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

12.
12.
Beniciodeltoro
#8: Izlandon 333.000-en élnek, mint egy közepes városban MO-n, műfüves pályán játszanak, mit vársz tőlük ???
Csekkold milyen ágon jutott be az EB-be, elég szépen verte a népet, Törököt, hollandot stb....
https://hu.wikipedia.org/wiki/2016-os_labdar%C3%BAg%C3%B3-Eur%C3%B3pa-bajnoks%C3%A1g_(selejtez%C5%91_%E2%80%93_A_csoport)
11.
11.
Yanez
#10: " Persze a focink sajnos 20-30 éve sehol sincs..."

Már megbocsáss, de ez enyhén szólva túlzás! A focink betonstabilan ott van... a béka segge alatt. Brekk!
8.
8.
Norbiii
Természetesen egy kiscsapattól nem szabad elvárni, hogy majd gálázni fog, de Izland engem is felbosszantott, mert egy máker csapat volt! Ellenünk is mit csináltak? Második félidőben lefociztuk őket, jobbak voltunk, és ők ezzel az antifocival tovább meneteltek, mint mi. Sajnos ez van, ezt tapasztalom online fifában is, végigtámadom a meccset szép játékkal, majd jön az ellenfelem, alig csinál valamit és gól....
7.
7.
Beniciodeltoro
#4: Meséld már el milyen taktikával küldenéd a pályára Izlandot egy EB-n ?
Játszatok szépen, és támadjatok, de nem baj ha kaptok 6-ot kontrából ?
A részvétel a fontos, nem az eredmény ?
Ne fárasszál itt mindenkit.
5.
5.
Szmoli11
Örüljenek h beteszik őket a játékba ... És még pénzt is kaptak volna
2.
2.
Gykrizsi
Komolyan, az a mocsok izlandi válogatott örülhetne inkább, hogy be akarták tenni őket a játékba. Amit azok műveltek, az sok minden volt, csak foci nem. Az, hogy bent szarakodunk a kapuban 11-en, és kamu büntetésekkel szereznek gólokat a legundorítóbb taktika a világon. Szomorú, hogy ilyen játékkal ilyen sokáig lehet jutni. Mondjuk az egész EB egy vicc volt, velük és a portugálokkal az élen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...