Battlefield 1 - traileren a játék kampánya!

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Már kezdtük hiányolni: hiába közeleg erősen a Battlefield 1 premierje, a DICE egészen eddig hét lakat alatt őrizte az egyjátékos rész részleteit. Most egy előzetessel igyekeznek kedvet csinálni hozzá.

Persze a Battlefield-játékokat sosem a kampányuk miatt szerettük, azért egyszer-egyszer végigjátszottuk azokat is, és most sem lesz ez másképp. Íme, az előzetes:

47.
47.
Prax
#45: Bocsi, ironikus akart lenni. 7+reteg utan mar nem mindig emeli ki az ember.
46.
46.
s4jtqkac
#45: Már a The Division hírek alatt is ugyanezt a szélmalomharcot nyomatta.. Donna Quixote..
45.
45.
Chrysh
#44: Nem meglepő, mert az utóbbi időben a BF1-es híreket szétoffolja.

Mellesleg nem olvastam a kommenteket, de én is osztom a véleményt, hogy a BF-nek igenis volt hangulatos sztorija, amit a Bad Company 2 után érthetetlen módon süllyesztőbe tettek
44.
44.
Prax
#39: Meglepő... :D köszöntem!
43.
43.
Mortis
látok egy kis Arábiai Lawrence-et, ami jó!
42.
42.
user101
Nagyon nehéz lesz meggyőzniük, hogy komolyan vegyem és egy szinten kezeljem ezt, egy Dishonored, Mass Effect, Far Cry, Max Payne-el. Továbbra is ez egy multis cím, fogyi-tablettás / update single kampánnyal...

Mint single játékos nem gondolom, hogy ár/értékben ( akármilyen szép is ) ez többet ér 5-10 eurónál. Valahogy nekik nem hiszem el...
41.
41.
Tr4nCe
#40: miatt lemaradt....legyen már egy rohadt szerkesztés gomb! :)
40.
40.
Tr4nCe
#11: Legyünk őszinték, a Battlefieldet nem a story mód szokták venni többnyire az emberek. :) Mindig is multi játék volt, és az is lesz. Ettől függetlenül lehet most kapunk egy jobb kampányt is. Bár én egyedül csak a BC2-ét toltam ki, a többit el sem indítottam.
39.
39.
kopic
38.
38.
kopic
#37: Hat fogjuk ra. Legtobb esetben csak sokkal kesobb történik moderalas, bann.
36.
36.
PrimYaz00
1:47 "Get the new Xbox One ASS" nekem ink ez kell :)
35.
35.
Inferno
Hát igazatok van ez a trailer vmi eszméletlen jó lett! De mint tudjuk a DICE nagyon ért ahhoz h rohadtjó hangulatos trailereket rakjön össze csak az a baj h eddig a végeredmény nem volt bukta de nem hozta azokat az elvárásokat amit a hype ígért lásd BF4 single, Battlefront contenthiány és Mirrors Edge lapos story. Sok elvárásom nincs főleg úgy h 6 fejezetes lesz négy hőssel, azt úgy sztem nehéz lenne szétosztani h mindegyiknek elég ideje legyen :S Igazából én csak annyit szeretnék h a játék ugyanolyan jól legyen optimalizálva mint a Battlefront volt és a story legyen olyan mint egy COD-é nem csinál forradalmat nem robbant nagyot de elfogadható és megéri kijátszani :)
32.
32.
#22: Nekem a BC2 kifejezetten tetszett. Semmi moziélmény, végig én irányítottam a kampányt, a pályák is változatosak voltak. Nálam ez különösen nagy szó, mivel nem igazán csípem az ilyen fpseket.
31.
31.
Palack20
Hát meg kell hagyni ez nagyon ott van zseniális a zene is alatta nagyon adja a filinget
29.
29.
laurte78
Remélem a multiba lesz hardcore, mert a bétában beleeresztettem vagy 10 golyóbist aztán még vígan rohangált az ellen. Amúgy tetszik, sőtt jó.....
21.
21.
PS4jacksony
A legkomolyabb játékuk lesz a videók szerint.... Minden játékba kellene TÖRTÉNET itt is elhintettek 1-2 sztorivonalat és lám egyből libabőr.....bízom benne a jűték alatt is hozni tudja majd ezt a hangulatot, amit a videók árasztanak...
20.
20.
DON GONDOCS
#19: 2 lövöldözés között hogy ismerjük meg a karaktereket?
19.
19.
strike19
Én egy valamitől félek ami a legtöbb mai videojátékba van és gyülölöm.
Cutsceen.Utálom mikor 1 órát kell mozizni hogy utánna játszhassak.
14.
14.
medson
Szépnek kibaszott szép de ahogy a dice-t ismerem szartak bele hogy valami epic sztorit kreáljanak. A Modern Warfare trilógiát úgysem tudja kb egy fps sem überelni szóval én nem is várok ettől semmit csak egy pár sablonos karaktert és unalmas sztori vezetést.
12.
12.
DarkLord
A zene a látvány és a szöveg! Borsódzott a hátam miközben néztem és a repülők, ahogy elhúznak 53 mp-nél ááá gyerekek ez ott volt a szeren!
11.
11.
happy1818
Ez meg miröl beszél ?hogy nem a kampány miatt veszünk játékot ! Ahányat vedtem azt csak a kampány miatt ,multi nem igazán izgat ! Jah és gyönyörü lesz és élvezhető ! ez csak az én véleményem!!!!!!
10.
10.
DON GONDOCS
9.
9.
leviske
Ha már a multi nem is jött be, ha a sztoriról pozitívabb visszajelzések jönnek, mint a Dice korábbi műveiről, akkor idővel valószínűleg beszerzem. A trailer mindenesetre baromi jó lett. Hangulatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...