Sunset Overdrive - akár PC-re is jöhetne

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Az Insomniac Games egy Twitteren feltett rajongói kérdésre elárulta, ha rajtuk múlik, akkor PC-re is megjelenik a Sunset Overdrive. A döntés viszont nem az ő, hanem a kiadó, azaz a Microsoft kezében van.

Az idei E3 előtt már lehetett olyan pletykákat hallani, hogy a Sunset Overdrive is csatlakozik a Los Angeles-i kiállításon bejelentett Xbox Play Anywhere programhoz, vagyis Xbox One mellett PC-n is játszható lesz.

Ebből végül semmi se lett, a nagy bejelentés sajnos elmaradt, és most már azt is tudjuk, miért. A fejlesztést végző Insomniac Games ugyanis egy Twitteren feltett rajongói kérdésre elárulta, nagyon szeretnék, ha over-the-top akciójátékuk asztali gépeken is kipróbálható lenne, viszont a döntés nem az ő kezükben van, azt a kiadónak, vagyis a Microsoftnak kell meghoznia.

Mindez azért érdekes, mert két évvel ezelőtt a Ratchet & Clank-sorozatot is jegyző csapat azért döntött a Microsoft mellett, mert teljes szabadságot kaptak és a játék jogaival is ők rendelkezhettek.

A Sunset Overdrive 2014 októberében jelent meg, kizárólag Xbox One-ra.

19.
19.
zsocc-nrg
Jelenleg a Halo-n kívül az egyetlen játék ami érdekel Xbox1-on szóval örülnék ha tényleg ezt is portolnák
18.
18.
kergabi83
#2: 18ezer a standard, 28900 az ultimate ami rohadtúl drága. + 8700 az expansion pass. De lagalább a Horizon jobb autós cím, mint a SO a shooterek között.
17.
17.
zozo76hun
#15: olyan marha sokat nem vesztettel vele. :)
16.
16.
14.
14.
Mortis
#11: pedig szerintem semmilyen animés behatás nincs benne. persze, a női karakteredet járathatod majd-tökmeztelenül de az nem a japó animációk sajátja.

Egyébként én szívesen fogadnám PC-re, ahogy a Fable 2-t és a nem megjelent Gears-eket is...
13.
13.
user101
Hát, el nem tudom képzelni, hogy ezért pénzt adjak PC-n. Valahogy nagyon taszít az egész, de azért köszönjük szépen. Lenne egy sokkal idevágóbb kérdésem az MS felé : Recore mikor jön Steamre ? :D
11.
11.
dcba
#10: Ja sztem is Japanoknak es az o kulturajukat kedveloknek tudnam ezt elkepzelni es ezzel most oszinten semmi bantot nem akartam mondani, csak en nem nagyon szeretem a mangat es amikor meglattam a jatekot, egybol egy ilyen szines cincogo manga mese jutott rola eszembe, amit sztem vagy 15-20 ev egyszer veletlen lattam. Sztem is jobban jarnanak a PS-vel, de akkor kifordulna magabol az MS.
10.
10.
KRAT0S
Ps4-el jobban járnának,a PC-seknek meg Boxosoknak nem való,más az ízlésük.
(ill.hát nem sok van nekik...)
Én fullra kijátszottam anno mikor megvolt a az Xbone-om,csapattam neki vagy 2 hétig egyfolytában,qrvára élveztem.
9.
9.
kopic
+Kritikusok, felhasználók is megvoltak vele elégedve, csak sajna tényleg nem robbantott kasszát.:S
http://www.metacritic.com/game/xbox-one/sunset-overdrive
8.
8.
kekesi
#1: Ez a legnagyobb hiba. :) Egy játékot nem lehet kitapasztalni 10 perc alatt. Nekem pl. az Alen Wake volt ilyen, 2x kezdtem el, da idegesített a kamera kezelés és az irányítás ezért abba is hagytam 10 perc után. 3. alkalommal viszont erőt vettem magamon és végig toltam. 1 óra után nem is zavart semmi és a végére nagyon megszerettem.

Ez pedig jöhetne Steam-re, 5-6 eurót megérne.
7.
7.
kopic
Ja, ez anarchoidnak akart menni.
-.-
6.
6.
kopic
lol ?

21 vagyok és amikor Playit-en próbáltam, piszkosul bejött ( a R&C-t is imádtam anno). ez lenne az egyik játék, ami miatt vennék One-t a Ryse, Halo 2 Anniversary mellett.
5.
5.
dcba
#3: PC-sek nem fognak ezzel a moslekkal jatszani hidd el nekem. Ez a szutyok egy otvar nagy buko lett.Par honappal a megjelenes utan itt a UK-ben mar 1 pizza araert arultak a jatekot.
4.
4.
dcba
#2: Sose mondd, h soha, latod a retek GFWL is bebukott a francba.
3.
3.
anarchoid
rettenet nagy fos jatek, GWG -ben enis behuztam, hatha erre vetodik vmi ismeros gyereke , szvsz 6 eves kortol felfele ez egy jatszhatatlan unalmas sz@r


de azert a pc-seknek jo lesz ;)
2.
2.
crytek
Ha a MS-on múlik akkor tuti kihozzák. A sok birka veszi a 28 ezres Forzát is így nem lesz MS Store bukás soha :(
1.
1.
zozo76hun
xbox live-n nemreg ingyenes volt, de jo ha 10 percet birtam vele. annyi eleg is volt belole egy eletre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...