HWSW: Befejezi a hardverfejlesztést a BlackBerry

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 29.
  • Hardver
Link másolása
Sikeresnek bizonyult a DTEK50-nel követett modell, a BlackBerry ezért úgy döntött, hogy befejezi a házon belüli hardverfejlesztést és kizárólag a szoftverre koncentrál a jövőben - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Befejezi a telefonok tervezését a BlackBerry - jelentette be a negyedéves pénzügyi jelentéssel a kanadai vállalat. A legendás gyártó logójával a jövőben is lesznek majd piacon készülékek, ezeknek azonban csak a szoftverét szállítja majd a kanadai vállalat, a hardvert egészében külső forrásból szerzi be majd a cég.

Az új modellt a DTEK50-nel tesztelte már a BlackBerry, a legfiatalabb Szederfon az Alcatel Idol 4 hardverét használja, a szoftvert azonban a BlackBerry készítette hozzá. A telefonon Android fut, ahhoz azonban számos extra funkciót fejlesztett a BlackBerry. Még ezeknél is fontosabb azonban, hogy a frissítésekről is a kanadai gyártó gondoskodik, így katonás rendben, minden hónapban érkeznek a biztonsági javítások a telefonhoz. A hardver maga egyébként kimondottan színvonalas, a kínai TCL terméke nem hoz szégyent a BlackBerryre, a kissé unalmas design ellenére a felhasznált anyagok jó minőségűek, az összeszerelés pedig kifogástalan volt.

De miért jó ez a cégnek? A HWSW cikkéből ez is kiderül!

1.
1.
cannondale
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...