Nem lesz ingyenes a Battleborn

Link másolása
A napokban újra felröppentek a pletykák, hogy free-to-play modellre vált a Battleborn, a fejlesztők azonban gyorsan megcáfolták a hírt. Elárulták viszont, hogy lesz a játékból kipróbálható változat.

Újra felröppentek azok a pletykák, melyek szerint ingyenes modellre vált a Battleborn. A Gearbox játéka ugyanis borzasztóan teljesített mind a kasszáknál, mind pedig a kritikusoknál, így az Evolve után logikus lépés lenne ez a 2K részéről.

A fejlesztők azonban gyorsan cáfolták a pletykát, hogy átállnának a free-to-play modellre, ami valamennyire érthető is, hiszen még javában tart a játék DLC-dömpingje. A gearboxos Randy Pitchford azonban a Twitteren azt is elárulta, hogy valamilyen kipróbálható változat tervben van a játékból. Hogy milyen formában jelenik meg a trial verzió, arról nem beszélt, azt azonban elmondta, hogy még hónapok vannak hátra, mire megvalósítják ezt a tervet.

4.
4.
Gykrizsi
Ja-ja, mondják el ezt 2 hónap múlva.
3.
3.
GODL1KE
f2p ben érdekelne de így?
2.
2.
DON GONDOCS
Én játszom vele, megvettem. Szerintem ezzel szúrják tökön magukat. A játék kiált a f2p moddelért 10-20 perceket kell várni a lobby-ban.
1.
1.
McDuff
Brothers in Arms-t csinálnának inkább már! bár gondolom a jogok az Ubinál vannak úgy hogy erre még sokáig nem lesz esély :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...