Assassin’s Creed: Empire - kiszivárgott az első kép

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 30.
  • Pletyka
Link másolása
Mint ismert, idén nem kapunk új Assassin's Creed-játékot, ám már most kiszivároghatott a következő rész első képe. Az Empire alcímű epizód a korábbi pletykáknak megfelelően Egyiptomban játszódik majd.

Már régóta pletykálják, hogy a következő Assassin's Creed Egyiptomban játszódik majd. Ezt a feltevést támasztja alá az első kiszivárgott kép a játékról, amely a jelek szerint Empire (munka)címen fut.

Az első screenshot a játék menüjét ábrázolja, illetve néhány tippet is olvashatunk rajta a tárgykészítési rendszerről. Úgy látszik, az Empire-ben mikrotranzakciók is lesznek.

A hivatalos megerősítésre még sokat kell várnunk, így a fenti hírt mindenki kezelje fenntartásokkal.

7.
7.
leviske
#3: Az első "kiszivárgott" kép az új Mass Effect-ből 2012-ben jött. 2014-ben pedig már mozgó teasert is kapott. Mégis csak 2017-ben jön.

Persze a Ubisoft és EA helyzete más. Eléggé elpuffogtatnak mindent ebben az üzleti évben, így szükség lehet jövő ősszel egy AC-re.
6.
6.
#3: Eddig arról volt szó, hogy idén nem lesz csak, tehát jövőre jön. Múltkor meg felmerült, hogy már ez sem biztos, de szvsz akkor is jövőre már itt lesz.
5.
5.
Borington
Engem igazán érdekelne az üveges tech, amit itt bemutatnak...
3.
3.
simon 555
Ez a 2018 megerősített dolog már? Mert én inkább eltudom képzelni 17 végén ha már most szivárog. Valami nyitott világú játék kell nekik 17 végére is, és eddig nem tudunk semmiről.
1.
1.
felegyi
Maga a hír visszahozta az első és a második rész közötti "időszakot", ahol még lehetett érezni hogy foglalkoznak a játékkal és nem szalagtermék vált belőle. Ha ilyen időközönként adták volna ki a részeket, lett volna súlya a dolognak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...