Négyperces előzetesen a Berserk

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 7.
  • Videó
Link másolása
Alighanem az egyik legbrutálisabb előzetest rittyentette össze a Koei Tecmo a Berserk and the Band of the Hawkról. Véres tömeghent, többféle játszható karakter eltérő képességekkel és elfogadható sztori. Kell ennél több?

Részletes és roppant ádáz előzetest kapott a Berserk and the Band of the Hawk, amely a népszerű manga és anime alapján készül a Dynasty Warriors fejlesztőjénél. A négyperces kedvcsináló elég komoly betekintést enged a musouba, jó pár játszható karaktert nézhetünk meg akció közben, és persze az erőszak sem hiányzik.

A játék február 24-én érkezik hozzánk PC-n, PS4-en és Vitán.

7.
7.
user101
Most komolyan ?! Mit vártok egy olyan nemzettől, ahol Godzilla állampolgárságot kap, hivatalosan ?!

Amúgy a játék förtelmes.. :D
6.
6.
Krezy
#2: Én nagyon bánom,hogy így elrontották az egészet..
Ezt az animét szeretem és így bemocskolni..áááh nem is értem :/

SIMán készíthettek volna belőlle egy hack'n Slasht...Olyan Devil May Cry félét vagy hasonlót.
Lazán eltudom képzelni úgy az egészet..
Erre ilyen buta játékmenettel elrontják :/
5.
5.
DON GONDOCS
Japánoknak készül ott van igény minimál játékmenetel de érdekes világba helyetett játékoknak. Nem kell Ai-t programozni van fél tucat kombó egy térkép ölj le mindenki foglald el a bázist és erre a bázis foglalós játékmenetre egy csómó témát ráhúznak. Pont a Gears-nél írtam bár ott a multin van a hangsúly a lényeg ugyanaz. Igyekeznek letornázni a játékosok igényét.
4.
4.
kamgecam
#2: Tetszik a világ a karakterek, de sosem értettem miért kell egy viszonylag jó játékmenetet elcseszni azzal hogy millió ugyanolyan ellenséget kell lekaszabolni!Lehetnének kevesbben,ez így kurva repetitív.Kár érte amúgy nem lenne rossz.
3.
3.
#2: +1

Mondjuk én eleve semmi olyat nem tudok komolyan venni, ami ennyire japán.
2.
2.
N!ghtmare
Sose fogom megérteni, hogy ezeken a buta DW-szerű játékokon mit lehet élvezni. Egy rakás egy helyben topogó katona akik arra várnak, hogy lecsapd őket. Régebben is néztem videókat a DW-játékokról, de ezek semmit sem fejlődtek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...