Final Fantasy XV - sokat kell várni a PC-s verzióra

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 9.
  • Hír
Link másolása
Ha lesz ilyen egyáltalán. A fejlesztők még nem döntöttek a kérdésben, az viszont biztos, hogy legalább egy évet venne igénybe, míg átírják a Final Fantasy XV-öt számítógépekre is.

A Square Enix továbbra sem döntötte el, hogy készül-e PC-s változat a Final Fantasy XV-höz, azonban a korábbi és a mostani nyilatkozataik alapján leghamarabb a jövő év végén játszhatunk a számítógépes átirattal - már ha tényleg elkészül valaha.

A fejlesztők áprilisban maguk sem zárták ki, hogy PC-re is megjelenjen a Final Fantasy XV (elvégre mostanság elég erős portolási tempót diktáltak a cégnél), azt viszont már most leszögezték, hogy leghamarabb akkor vágnak neki a fejlesztésnek, ha a régóta késlekedő PS4-es és Xbox One-os változatok már a boltok/rajongók polcain pihennek.

Ha így is tesznek, persze akkor is sokat kell még várnunk: Hajime Tabata, a játék egyik fejlesztési vezetője azt mondta a minap, legalább egy évre lenne szükségük ahhoz, hogy átírják a motort és tovább is fejlesszék a játékot, elvégre a PC-s verziót mindenképpen feljavítva adnák ki.

A Final Fantasy XV november 29-én jelenik meg konzolokra - a PC-sek tehát akkortájt kezdhetnek izgulni.

1.
1.
azureknight0715
Ha jó lesz a gém majd befizetek a pc-s portra. Hosszú idő után az első final fantasy ami tetszik. Remélem megüti a VII vagy a X színvonalát. Film is bejött szal reménykedve várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...