Star Citizen - kampány nélkül maradunk az idén

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 10.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén rendezték meg a CitizenCont, ahol a Cloud Imperium Games megerősítette, hogy a Star Citizen egyjátékos kampánya már biztosan nem jelenik meg az idén. Ettől függetlenül a játék bitang jól néz ki.

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg 2016 végén a Star Citizen egyjátékos kampánya, a Squadron 42. A komoly történettel felvértezett modulban Gillian Anderson és Mark Hamill is feltűnik szereplőként.

Chris Roberts azért elhintett pár érdekességet a single-ről: bár a technológia készen van, a karakterek útkeresési és harci logikáján van még mit csiszolni. A küldetések és fejezetek már játszhatóak ugyan, de még nincs olyan állapotban, hogy a nagyközönség előtt is bemutatkozzon. Elég nagyszabásúnak tűnik az egész: a kampány 60 misszióból áll, a forgatókönyv 1255 oldalas, és 40 különböző hajó kapott helyet benne.

Végül a csapat a procedurálisan változó planetáris környezetet is demózta. Mint ismert, a játékban bolygóról bolygóra szállhatunk, és mindegyik felszínét felfedezhetjük. Az biztos, hogy brutálisan néz ki.

 

 

 

 

11.
11.
KopyAti
Nem hiszem el, hogy a Pro, vagy az új box ezt ne tudná elvinni. Remélem lesz port!
9.
9.
shooter1234
Én még nem vettem meg, de egy ideje figyelemmel kísérem a fejlődését, nézek róla videókat, miben újult. Addig is maradok az Elite Dangerous -nél, amíg ezt be nem fejezik.
8.
8.
antiqwiz
Véleményem szerint jó látni, hogy ennyien akarják ezt a játékot és csinálják is! Amíg ilyen reflektorfényben van az egész, nem lesz nagy baj. Az, hogy játékosok tesztelik és posztolják a bugokat az önkéntes dolog (minden játéknál így van) ezzel csak elősegítik a gyémánt csiszolását, amíg a mester(ek) a fontosabb dolgokra koncentrálhatnak!
4.
4.
markoci555
csapassan még ingyen heteket, hétvégéket, aztán én el leszek vele ha jön rá újdonság :D
2.
2.
Dízel
Megjelenés 2020 után. :D
1.
1.
xICEMANx
És milyen vas kell majd ez alá? 2 magos atom reaktor?.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...