Phil Spencer: digitálisan is jönnek a régi játékok

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 10.
  • Hír
Link másolása
Phil Spencer, a Microsoft Xbox-részlegének vezetője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva elmondta, komoly terveik vannak az Xbox One visszafelé kompatibilitásával kapcsolatban.

A Microsoft a visszafelé kompatibilitás bejelentése óta tényleg komoly erőket mozgósított, hogy az előző generáció legnagyobb kedvenceit a lehető leggyorsabban ismét elérhetővé tegye. Most maga Phil Spencer is megerősítette, hogy a jövőre nézve is komoly terveik vannak, így jelenleg is azon dolgoznak, hogy az Xbox 360 olyan sikercímei is visszatérjenek az Xbox One kínálatában, mint a Mass Effect-trilógia második és harmadik része vagy a Blue Dragon.

Emellett pedig arra is nagy hangsúlyt szeretnének fektetni, hogy a visszafelé kompatibilitás felhozatalában már elérhető játékok ismét megvásárolhatóak legyenek az Xbox Store-on keresztül. Ilyen például a Lost Odyssey is, ami ugyan a szolgáltatás jóvoltából már játszható, de újbóli vásárlásra jelenlegi nincs esély, így akinek nincs meg otthon a játék, az csak kisebb kutakodás után tudja beszerezni a lemezes változatot.

10.
10.
delphijos
#8: Még annyit hozzátennék, hogy természetesen jó dolog a BC, és sajnlom is hogy PS-en nincs ( mondjuk a nagyon eltérő architektúra miatt szerintem nem lustaságból nem csinálta meg a Sony ) , és természetesen azt sem mondom hogy nem lehetne sokkal jobban csinálnia a dolgokat a Sony-nak is, de azért három évvel a one megjelenése után , és most hogy jön hamarosan a Skorpió, amiről ők mondják hogy brutál lesz, ( és lehet hogy az is ) azért nem a BC-n kéne még ennyire örömködni.
4.
4.
KRAT0S
#3: Én meg arra leszek kíváncsi mikor lesznek normális Ex. játékok,nem a 360-as korszakot kéne erőltetni,hanem az új játékokat(amik nincsenek)
3.
3.
Saby
Érdekes cikk ez annak fényében, hogy most vették ki a Forza Horizon1-et Store-ból. Én arra leszek kíváncsi mikor kezdik a szerverek leállását cikkezni 1-1 360-as játékhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...