Shadow Warrior 2 - íme, az első egy óra

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 11.
  • Videó
Link másolása
A Flying Wild Hog hozzáállása roppant szimpatikus, elvégre kimondottan a játékosok igényeit tartja szem előtt: nem vett vissza a grafika minőségéből, és nem erőlteti a Denuvo védelmet. Most belenézhetünk a Shadow Warrior 2 elejébe.

Csupán néhány nap és végre megkapjuk a Shadow Warrior 2 PC-s verzióját. A Flying Wild Hog illetékese elárult pár olyan részletet, amivel könnyen belopta magát a játékosok szívébe. Az első tény: nem vesznek vissza a grafika minőségéből a megjelenésre. Sőt, a PAX East és a Gamescom óta új grafikai effekteket raktak a játékba, például volumetrikus ködöt, valós idejű tükröződést és árnyékokat.

Annak ellenére, hogy egy kis létszámú stúdióról van szó, jutott idő az optimalizálásra is. A készítők szerint már egy koros Geforce GTX 660-on is elfut a Shadow Warrior 2 high-beállításokon 40fps-sel.

A csapatnál szóba sem jöhet a Denuvo védelem. Noha nem támogatják a kalózkodást jelenleg nincs olyan módszer, ami megállítaná a legális felhasználók megsértése nélkül. Magyarán a Denuvo többet árt, mint használ.

Íme, a játék első egy órája:

A Shadow Warrior 2 október 13-án jelenik meg PC-re. A konzolos verziók a jövő év elején érkeznek.

6.
6.
B.J Blazkowicz
Előrendelve :D time for the wang to make a bang
5.
5.
KRAT0S
#3: Nem kéne hanem kell.
Amúgy meg jó lenne ha valaki mást találnál meg,mert én nem vagyok vevő a f@szságodra!!
4.
4.
DON GONDOCS
Az a zene nagyon adja és grafika az valami káprázatos ilyen színkavalkádot már régen láttam. A környezet is részletgazdag, nem csak úgy összevan dobálva minden. A fegyverek az ellenfelek, az animációk. Szörcs...nyál törlés.
3.
3.
user101
#2: Mivan, kéne mi ? ;)
2.
2.
KRAT0S
Hát ez rohadt jó,remélem nem húzzák sokáig a konzolos megjelenést.
1.
1.
dzsiádzsó
Érdkes hogy kis fejlesztő saját motorja, ami ráadásul elég régi is már, de picit odab@szósan feltupírozza, miközben Mafia, vagy Fallout úgy néznek ki, mint egy rakat sz@r 10x annyi pénzből, hogy is van ez? Nem kell ide Cry, meg Unreal engine csak érteni kéne ahhoz, amit csinálnak és nem DLC-ken mikrotranszon agyalni és minden sz@rt már egy fát is megvásárolni valami 3D-s boltból, aztán csodálkozni miért néz ki mindeny annyira gagyin, vagy miért visszalépés egy Mafia3 a régiekhez képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...