A Turok 2 is megkapja a várt remasterjét

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 12.
  • Hír
A Night Dive Studios ugyan jelenleg a System Shock 2 teljes újragyúrásával van elfoglalva, de ma megerősítette, hogy a Turok: Dinosaur Hunter-remaster után a Turok 2: Seeds of Evil is megkapja majd a maga újrázását.

Tavaly év végén mutatkozott be a Turok első részének remaster-kiadása, a Turok Remaster, amit valamikor biztosan követni fog a Turok 2: Seeds of Evil feldolgozása is. Ezt maga a Night Dive Studios erősítette meg, méghozzá a játék Steam-oldalán.

Ahogy írják, a fejlesztés már kezdetét vette, de miután több ellenfél, több fegyver és több helyszín vár ránk, valamint multiplayer módot is kapunk, a remaster munkálatai is tovább fognak tartani.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
10.
Az elozo minden volt csak remaster nem, egy ujrakiadas volt. Nehany keszito osszekeveri a szezont a fas#ommal!
5.
daenath
A cikkiro nincs a helyzet magaslatan: A Night Dive Studios jugyan elenleg (ez milyen nyelv?), megkapja majd a maga újrázását. (a fejlesztok mar ujrazast csinalnak, ezer silany a mai jatek felhozatal?), miután több ellenfél, több ellenfél és több helyszín vár ránk, az újrázás munkálatai is tovább fognak tartani! (az ujrazas nem tesz jot a munkanak, hat meg ha egyre tobb es tobb es tobb....)
Lassan mar csak rohogni jarok a GK-ra :P A szinvonal meg a beka valagat se uti meg....
4.
DON GONDOCS
#2: Mert annak sok értelme van amikor alig 2-3 éves címeket remasterelnek.
3.
XuChi
#2: A system shock 2 miért is szánalmas ???
2.
Angelwing
Szánalmas címeket remasterelnek.
1.
crytek
Ezek szerint megérte nekik az a pár perc amit foglalkoztak vele ,mert visszajöttek a költségek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...