Megvan a Tyranny dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Obsidian vadonatúj RPG-je, melyben végre nem a jó oldalt képviseljük, november közepén veszi be a boltokat. A megjelenési dátum mellé egy ütős előzetest rittyentettek össze a fejlesztők. Zsarnoknak lenni remek dolog!

A klasszikus alapokra építkező Tyranny lehet az idei befutó a hardcore RPG-k rajongóinak. A Tyranny története ráadásul nem egy sablonos fantasy: itt a világ nagy háborúja a gonoszok győzelmével ért véget, Kyros könyörtelen seregei szállták meg a korábbi békés vidéket, mi pedig a hadúr egyik helytartóját irányítjuk. Mi döntjük el, miként viszonyulunk a néphez, félelemmel vagy hűséggel láncoljuk magunkhoz őket.

A játékmenet ismerős lehet, több karakterrel nyomulunk egyszerre, a harc során megannyi taktika lehet ütőképes, és bármikor megállíthatjuk az időt, hogy kiadjuk a parancsokat.

A Tyranny november 10-én landol PC-n. Most kedvezményesen rendelhetjük elő a Steamen a háromféle változat valamelyikét.

1.
1.
Mortis
Még IDÉN novemberben? Hö, azt hittem ez legalább még fél évnyi messzeségben van. Nagyon lemaradok: még a Pillars of Eternity-t sem kezdtem el, a Witcher 3-at most szereztem be, de nincs időm vele játszani, a legutóbbi Shadowrun-nak is még csak az elején tartok s rá kellene majd nézni az Original Sin felújított verziójára is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...