Ingyenes hétvégén a Sleeping Dogs-csapat új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 14.
  • Akció
Link másolása
A United Front Games új fejlesztéséből egyelőre az Early Access-verzió érhető el, azonban jól haladnak a játék munkálatai, rengeteget frissült a program a szeptember végi rajt óta. Hétvégén ingyenesen ellenőrizheted.

A Sleeping Dogs fejlesztőinek új játéka, a Smash + Grab a multiplayer-orientált bandaháborúk világába kalauzol el minket, ötfős csapatokkal, testreszabott karakterekkel gyepálhatjuk egymást egy olyan városban, ahol nem szívesen élnénk. A játék Early Access-változata szeptember vége óta vásárolható meg a Steamen, a hétvégén viszont ingyenesen játszhatsz vele.

Sőt kifejezetten kövér az a "hétvége", elvégre a próbaidőszak csak október 18-án, este 7 órakor ér véget. Ha megtetszik, szokás szerint akciósan vásárolhatod meg ez idő alatt, 20 euró helyett 17 euróért lehet a tiéd a játék. Noha korai változatról van szó, a United Front Games gőzerővel hegesztgeti, az Early Access rajtja óta hét patch érkezett hozzá, amelyek hatvanhárom különböző javítást és bővítést tartalmaztak.

4.
4.
shatterhand
#3: Annyira jo lett az a jatek hogy azota is mindenki SD2-t var toluk.
3.
3.
kekesi
Idén nyáron pótoltam a Sleeping Dogs-t, ami pozitív csalódás volt. Sajnálom, hogy nem annak készítenek egy folytatást, vagy egy másik pörgős, izgalmas open-world játékot. Mondjuk ennek is biztos megvan a közönsége, de engem még a Triad Wars is jobban érdekelt volna...
2.
2.
shatterhand
1.
1.
Mortis
a Triad Wars-szal mi lett? csak nem ami valószínűleg ezzel is történni fog? ÓÓÓ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...