Új tartalmak érkeztek az Infinite Warfare bétájához

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 16.
  • Hír
Link másolása
Javában zajlik a Call of Duty: Infinite Warfare PS4-es bétatesztje, amit egy további játékmóddal és pályával bővítettek ki a fejlesztők a minap. Egy kis videós ízelítővel szolgálhatunk azoknak, akik kimaradtak a tesztelésből.

A Call of Duty: Infinite Warfare bétatesztjére a játék előrendelése volt a beugró, ráadásul ezen a hétvégén még csak a PS4-esek tolhatják; az xboxosoknak a jövő hétig kell várniuk, a PC-sek pedig kimaradnak sajnos a próbakörből. A PS4-es béta tartalmát a minap már ki is bővítették: egy új pályával és játékmóddal lettünk gazdagabbak.

A pálya neve Precinct, és Japánban játszódik a Settlement Defense Front támadása után. A közepes méretű térkép méretes belső tereket és szűkös utcákat vonultat fel, amely kombináció garantáltan pörgős csatákat eredményez. Az új játékmód pedig a közkedvelt Kill Confirmed, melyben nem elég eltennünk láb alól az ellenfelünket, a dögcéduláját is meg kell kaparintanunk.

Nektek hogy tetszik a játék?

54.
54.
fehersam
Reméltem, hogy kiadnak a bétához egy DLC packot gyorsan :DD
53.
53.
Beniciodeltoro
#52: A COD4 nem elég klasszikus ?
Abban benne lesz minden.
52.
52.
DON GONDOCS
Ahogy néztem az egyik videóst feltűnt a fegyverek között egy új kategória a Classic Weapons, Benne a Garand m1, ump, stb. Eszembe is jutott hogy ha ezeket beleteszik, akkor már a szokásos játékmódok mellé mért nem tesznek be egy classic módot killstreakek és perkek nélkül néhány klasszikus pályával és akkor mindenki elégedett lenne.
51.
51.
#48: Alap, csak a Ghosts-ban maradt ki MW2 óta. Van külön videó is róla, párszor már linkeltem az előző hírek alatt. Talán valamelyik mapen a gravitációt is ki lehet kapcsolni, nekem az is bejön. Az új Terminal dizájn pedig szvsz maga az isten.
50.
50.
Én sem tudtam, hogy bekerül a Terminal, de itt ismét beigazolódik amit mondtam, a központi hosszú folyosó, ahova a repcsiből, vagy a C pont melletti épületről simán rá lehetett látni, teljesen be van falazva. :D

#46 Hidd el, biztos, hogy külön is kapható lesz a Remaster. Ha ennyire nem érdekel az új, várj egy kicsit, sok pénzt spórolsz meg magadnak.
49.
49.
mzperxreg
#17: Hagyd rá a kis pisisre. Azért mérvadó neki, mert a kd aránya nagyobb, mint a f*rka. 8.4. :D
48.
48.
kopic
#43: Benne lesz a Terminal ? Zsiiir ! Mw2-ben a kedvenc palyam volt. Kibaxott jol van összerakva.
47.
47.
Beniciodeltoro
Tényleg fent van az indonéz storeon, free a demo.
19 giga mire lejön :(
46.
46.
#43: Nem tudom, lehet inkább meg se veszem, csak a régi miatt nem is éri meg. Titanfall 2 jobban bejön, végülis 1 multi gamma elég...
45.
45.
#44: A terminal már olyan az IW-nél, mint a Treyarchnál a Nuketown. Csak szerintem előbbi sokkal jobb, okosabban építették fel. Klasszul néz ki űrsiklóval, talán a holdra helyezték át a mapet.

Szerencsére úgy néz ki, mégis szinte startkor nekikezdek én is az új codnak, veszek egy GoW4-es XO-t.
44.
44.
Beniciodeltoro
#43: Terminál fain pálya volt, jó hogy betették.
Klassz lenne egy Favella is átdizájnolva .
43.
43.
#42: Ha már megszerzed, ezt el sem indítod? Nekem nem baj, de lehet behúzna a feeling téged is. Szerintem lesz pl. Only Terminal, azért azt csak kedveled.
42.
42.
Nekem annyi a bajom a jatekkal (ami miatt nem fogom tolni) hogy teljesen ugy nez ki mint az elozo evi bo3, ugyanaz a szines-szagos zebracsikos szar, ugyanazzal a tempoval, palyadesign-nal, nem tetszik ismet. Viszont mw:r miatt behuzom, de el nem inditom ;-)
41.
41.
maros1977
Ha valaki szeretné kipróbálni a bétát ps4 akkor csináljon Indonéz acountot ott ingyenesen le lehet tölteni a játékot! !
40.
40.
#39: Ugye? :D azóta sem találkoztam játékban ilyen kegyetlen fegyverrel. Futok a házak felé, enemy kiles (csak a retkes fejét látom) és lehetek rohadt messze, akkor is egy lövéstől fekszek. Talán a codos fegyvergránát tud még ennyire felcseszni, az is igazi skillmentes szemétség. A bc2 ilyen, egy tök laza cod / bf keverék. Engi fegyverekből szinte az összes sprayes / lézeres genyó, célkeresztet fölös volt használni.
39.
39.
kopic
#38: Durván kiégés az a videó. Sz*rjon 1 kiló szöget aki ezt belerakta.
Amúgy én tényleg csak pislogtam, hogy most MIIIVAN ???:D
38.
38.
#37: Bc2-ben ez a mai napig felcsesz engem. Évekkel ezelőtt, mikor elkezdtem azt hittem, hack. Kiderült, hogy nem. :D
37.
37.
kopic
35.
35.
kopic
Hogyan lehet az, hogy szinte teljesen normális mederben folyik a diskurzus egy CoD hír alatt ?!:O
34.
34.
Beniciodeltoro
#29: Már törném is össze a PS-t >(
31.
31.
#30: https://www.youtube.com/watch?v=8IUKvzD0P1k
Akkor ez? :D Ennél undorítóbb nem volt.
30.
30.
#29: Pont ezt mondom. Ez nem egy sniper, ez egy shotgun aminek nincs szórása. :D
29.
29.
#25: https://www.youtube.com/watch?v=BSZE_hAwfpg
:D
27.
27.
Aanash
Az előző részt megvettük haverral felesbe és amikor ketten nyomtuk jó móka volt, mert röhögtünk egymáson mekkora béna faszok vagyunk.
Mármint a multiplayer részét.
Ha van kivel menni és nem veszi komolyan az ember, akkor akármelyik multiplayer játék jó móka tud lenni:)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...