Dawn of War és Company of Heroes X360-ra?

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 31.
  • Érdekesség
Link másolása
A Relic Entertainment fejese, Ron Moravek tett említést arról, hogy esetleg a Company of Heroes és a Warhammer 40k: Dawn of War X360-on is megjelenhetne.
A Relic Entertainment fejese, Ron Moravek tett említést arról, hogy esetleg a Company of Heroes és a Warhammer 40k: Dawn of War X360-on is megjelenhetne.



Moravek elmondása szerint abszolút elképzelhetőnek tartják a sikeres, illetve sikervárományos stratégiák következő generációs átiratát - a Relic meglepődve az EA The Lord of The Rings: Battle for Middle-Earth 2 X360-as sikerén konkrétan a Microsoft gépét említette meg célba vett platformnak, ám bizonyos utalások szerint a PS3 is rendkívül szimpatikus nekik.

Például szó esett arról, hogy Wii-re nem készítenének következő generációs játékot, mivel annak hardvere lényegesen gyengébb mint a rivális másik két gépé. Őszinte véleményük szerint sikeres platformnak vélik a Nintendo üdvöskéjét, ám azt a konzolt nem csúcs grafikájú játékokhoz találták ki - egészen más fejlesztési stílust követel meg egy Wii-játék készítése.

Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy mit jelentene a népszerű stratégiák elterjedése a konzolokon - tán a PC végét?
4.
4.
Ca$h
Az MMO-krol csak annyit, hogy World of Warcraft is lesz X360-ra... :)))
3.
3.
Mast3rmind
Meg aztán Microsoftnak az is érdeke, hogy a Vista exluzív játékok jól fogyjanak :D
2.
2.
fojesz
Muszáj lesz néki. :) Félre ne értsetek, nagyon szeretem a PC-t (bár a konzolokat sem vetem meg), azonban eddig sokak a stratégiákat emlegették, mint csak PC-n játszható műfajt. Azonban ha ez konzolokon is kifinomul... áá. :)
1.
1.
Newil
A Pc-nek nem lessz vége,legfeljebb átalakul kissé. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...