Megérkezett a Logan trailere

Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően befutott az új Wolverine-film első trailere, melyben Hugh Jackman még egyszer eljátssza Rozsomák szerepét. A film jövő márciusban kerül a mozikba.

Az új Wolverine-film a Logan címet viseli, és most befutott az első előzetese. Ismét Hugh Jackman játssza az immár megöregedett Rozsomákot, a történet pedig 2024-ben játszódik, amikor is a Transigen nevű vállalat mutáns gyerekeket próbál fegyverként használni.

A film március 3-án kerül a mozikba.

111.
111.
Banszien
Igen, de nézd meg pl az arcát a képen, amit akkor látsz, ha nem indítod el a videót. Őszes a szakálla meg a haja, azon kívül azért nem annyira durva, hogy ezen ennyire fenn kelljen akadni. Igen látványos, mert különben nem lenne sok értelme, de azért nincs fél lábbal a koporsóban.
109.
109.
Banszien
Mondjuk szerintem kicsit túlzásba is estek. Igen sokat öregedett, de azért nem 70 évesnek néz ki, ne hasonlítgassuk pl a professzorhoz. A szakáll tényleg öregít stb.

De hozzá kell tenni hogy nem csak azért van ilyen ramaty állapotban, mert öregszik, lelkileg is eléggé odavan, és azért az meglátszik az emberen. Már csak eleve az h kb mindenki meghalt körülötte akit ismert nem lehet egyszerű. Szóval a gyorsuló öregedés, plusz a mindenféle lelki sz@r ami szerencsétlen emberben lehet, szerintem tökéletesen hűen van ábrázolva.
107.
107.
Banszien
De a hirtelen öregedésre meg az előbb írtam le a választ, teljesen logikus, nem értem min kell ötletelni.

"mivel gyengül a képessége, elkezd gyorsabban öregedni, és mivel gyorsabban öregszik gyorsabban gyengül a képessége, még gyorsabban öregszik és így tovább.... önmagát erősítő folyamat sajnos. Eddig nagyon lassan öregedett, most meg hirtelen kezd "leépülni", mert az ereje ami lelassította az öregedést gyengül."
103.
103.
latis666
#102: Mondjuk sebhelyeinek és kézremegésének sem kellene lennie szóval biztos lesz valami variálás.
102.
102.
latis666
#94: Azért zavarja az embert mert az 1880-as években született tehát legalább 130 éves, így 2024-re pont ugyanúgy kellene kinéznie mint bármikor előtte vagy harminc évre visszamenően. Pont ez a fasza ebben a karakterben. Persze lehet a sztori majd megmagyarázza ezt.
101.
101.
#100: https://en.wikipedia.org/wiki/X-23
100.
100.
kopic
99.
99.
delphijos
#94: "ti meg itt bohóckodtok ezen kibaszott témán oldalakon keresztül"

Azt mondjuk én sem értem ez miért fáj ennyire. Inkább olvastam az ötletelést erről mint egymás anyázását hogy melyik platform jobb, vagy hogy szar / nem szar a COD, Witcher vs Fallout stb.... Szeretem a szuperhősös filmeket, és talán pont az X-Men az amiről a legkevesebbet tudok a filmeken kívül.
98.
98.
#96: http://i.onionstatic.com/avclub/5852/56/original/640.jpg
szerintem meg durván más, de nincs kedvem vitába szállni veled, legyen úgy.
97.
97.
KőbányaKispest
#89: Látom figyeltek a trailerben elhangzottakra. vagy csak a képeket lesitek.

Elmondja Charles, hogy a kiscsaj olyan mint Ő. Tehát a kiscsaj gondolom kis rozsomák csajszi és az a jelenet értelemszerűen az, hogy rátámad.

Tehát a kérdésedre a válasz: A kislány.
96.
96.
Ra1D3n
#95: A szakáll öregít. Képzeld most el Logant szakáll nélkül. Nem olyan drámai a változás a véleményem szerint, mint amennyire lovagoltok rajta...
95.
95.
#94: Az a vicc, hogy eddig nem is gondoltam át, amit Szejkoék írtak. Ott fekszik Charles, aki laza ötvenen túl van és Logan meg hozzá öregedett. Kb. XVIII-XIX. századi lehet, az eddigi filmekben egy kicsit több mint negyvenes figurát hoz és erre ebben a trailerben meg 10-20 év alatt egyből rohadt öreg lett. WTF

Egyébként senki sem bohóckodott, szimplán csak beszélgettünk. Kár, hogy a normális kommunikáció is szemet szúr egy-két embernek.
92.
92.
Banszien
Annyira azért szerintem nem nehéz megérteni. És szerintem nem megy szembe semmivel. Az hogy a beavatkozás óta nem öregszik, az hülyeség, annak semmi köze nem volt ehhez.

Logan mutánsképessége a regenerálódás. Ezért gyógyulnak a sebei, és ezért öregszik lassabban. A beavatkozás csak az volt hogy a csontvázát bevonták adamantiummal, mást nem változtatott meg benne. Csak a regenerálódása miatt tudta túlélni a dolgot, ezért csinálták vele.

Ahogy öregszik, úgy gyengül a képessége. Ergó nem gyógyul olyan gyorsan, hegek maradnak stb. És így teljesen érthető, hog mivel gyengül a képessége, elkezd gyorsabban öregedni, és mivel gyorsabban öregszik gyorsabban gyengül a képessége, még gyorsabban öregszik és így tovább.... önmagát erősítő folyamat sajnos. Eddig nagyon lassan öregedett, most meg hirtelen kezd "leépülni", mert az ereje ami lelassította az öregedést gyengül.
90.
90.
89.
89.
DON GONDOCS
Oké hogy Logan öregszik, mindig is öregedett csak lassabban.
Viszont ő honnan került elő? http://img.cinemablend.com/quill/5/f/5/8/e/3/5f58e33c0179f18f3bbf530d7d361b59ce14ffe7.jpg
77.
77.
Milyen durva, az első X film lassan 20 éves lesz. Az első komolyabb képregényes próbálkozás volt és mennyire betaláltak vele. Miközben a Marvel évekig semmit nem tudott kezdeni a saját címeivel. Valahol azért csak jól tették az eladásokat, most meg szerintem kaparják a falat. Az F4 igazán visszakerülhetne hozzájuk, szvsz bőven jobb, mint az X-Men, mégsincs értelmes film.
Visszakanyarodva az eredeti X trilógiához, Norbival ellentétben én jó ötletnek tartom a régi szereplők lecserélését, alig volt karakteres figura benne. Gyerekként is csak Logan maradt meg nagyon, a többiek semmi maradandót nem hoztak.
74.
74.
#72: Semmit nem gyártottak, mivel a film nem egyenlő a képregénnyel. Az Old Man Logant meg szinte egyáltalán nem fogja követni, nyomokban tartalmazza majd és ennyi. Elolvasnák, utána meg fájna érte a szívük. Tudtommal az X-Men filmesítési jogai nem a Marvelhez tartoznak, ezért is volt pl. két különböző Higanyszál. Az OML már csak ezért sem jöhet össze rendesen, Amazon, Sólyomszem, Vörös Koponya, Hulk, mind-mind a Marvelhez tartozik.
72.
72.
pszihoapu
ok nagyon szep elmeleteket irtatok. nektek is: olvassatok el az old man logan-t!
59.
59.
Norbiii
#56: A beavatkozás utántól nem öregszik, öregedett, gondolom én....
56.
56.
Banszien
Mindig is öregedett, csak sokkal lassabban, mint egy normális ember. Ha nem öregedne, akkor hogy lett egyáltalán felnőtt?

És az öregedésével gyengül a gyógyuló képessége. Ezért vannak hegek a testén.
55.
55.
DON GONDOCS
#52: Most komolyan Láttad a Die hard 5? Sajnos azt már a színész sem mentette meg.
54.
54.
#52: Nagy bajban leszel te két év múlva a Han Solo filmnél is még.. :)
53.
53.
DON GONDOCS
#51: Azért ez mégis egy képregényhős, akárki eljátszhatja, aki egy kicsit is tud színészkedni :) Egy csomó film nem készülhetett volna el ha így állnak hozzá az emberek. Ha egyszer meghal ne legyen több farkas film, de most komolyan? Az évek során egy csomó színész meghalt már aki egy ikonikus karaktert személyisített meg és mégis lett folytatás. Christopher Reeve?
52.
52.
Norbiii
#51: Érdekel a történet, de az EREDETI trilógiában megismert szereplőkkel érdekel igazán, nem pedig az új színészekkel! Igen Logan a kedvenc karakterem, ezért néztem meg a Wolverine részeket is, ha más játszotta volna, nem néztem volna meg!
A Die hard sem érdekelne Bruce Willis nélkül, ilyen vagyok!
51.
51.
Yanez
#47: Azért az durva, hogy úgy néztél meg egy rakás X-Men filmet, hogy a történet nem érdekel "Apokalipszist nem láttam, mert nem nagyon játszik benne...". Annyira szimpi, hogy már attól transzba esel, ha őt bámulod? Nincs véletlenül az ágyad felett egy meztelen Hugh Jackman poszter, ahol pucsít, mint a székrekedéses viziló?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...