Furcsa bug a PS4-es Battlefield 1-ben

A dinamikus felbontás nagyon jó dolog, azonban valami félrement a Battlefield 1 PS4-es változatának esetében, ugyanis egy furcsa (vicces?) hiba ütötte fel a fejét: a játék akár 160x90-es felbontásban is képes futni...

Furcsa hiba került elő a Battlefield 1 PS4-es változatában, mely a dinamikus felbontáshoz köthető. Ezen funkció segítségével a felbontás játék közben észrevétlenül változhat, hogy egy-egy nagyobb csatajelenet közepén se essen vissza a program framerate-je.

A Battlfield 1 PS4-es változata esetében a felbontás azonban pár pillanatra akár extrémen kicsire, 160x90 pixelre is átválthat, ami körülbelül a Game Boy szintjét jelenti. Bár a fejlesztők még nem kommentálták a hibát, nagy eséllyel hamarosan javítani fogják.  

57.
vanpear
#56: Köszi az infót. Néha azért sikerül élvezni, mert bedob. Szerintem nagyon jó lett.
55.
vanpear
#54: Köszi Fanni, igazad volt. Átdugtam az 56k-s modembe és működik. Te egy gusztustalanul okos ember vagy.
52.
vanpear
Jó játék lenne, ha nem állandóan azt látnám, hogy "YOU HAVE LOST CONNECTION TO THE EA SERVERS". Jól felmérték a helyzet súlyosságát.
51.
DarkLord
PS4-en tényleg nagyon jó lett a játék, én sem találkoztam csalókkal eddig. A grafika és a sztori része is baromira üt. Néha az ember már tényleg azt hiszi, hogy ott a harc mezőre, mert annyira valósághű néhol az egész. A hangok elképesztőek, mindenre odafigyeltek. Ez nem hype ez tényleg egy rohadt jó játék lett még így majdnem 40 éves fejjel is .
49.
csabuszflash
#48: ennyi elírást, szégyenlem magam :\
48.
csabuszflash
Mrghozta a futár 2 gb patch után akkor start. Batomi jó a grafika amit bétából tudhattunk. Eddig bug glitch csalók kifagyás ps4en nekem nem volt. Setverek mennek semmi gond a csatlakozással. Vicces még látni h mrnnyi üres server van ,gondolom fél világ majd később kezdi el (usa).
47.
Soma8811
#46: Akkor játsz azzal amivel szeretnél, de légy oly kedves és hagyd rá a fikázást mert unalmas már.
44.
#43: Titanfall 2 esetleg? Van benne már kampány is, elég komolyan összerakták a második részt.
43.
Beniciodeltoro
#42: Talán a COD-ot a COD4 miatt, de van egy két jó pálya a scifis vonalon is, pl majd a terminálon újra játszani jó lesz.
Annak örültem volna a legjobban hogy meglepetésszerűen bejelentik hogy holnaptól kapható a RDR2, csak eddig titokban tartották hogy készül :)
42.
#41: Nem tudom, belenéztem én is egy-kettőbe, szerintem a szokásos bf hangulat. A pályák elég szépek lettek, milyen épületeket raktak bele.
Mit veszel akkor idén? Kimarad a vásár?
41.
Beniciodeltoro
Csekkolom a stream videókat és 7 órát tolják egy huzamban ezt az ótvart, 20 perc után már hót unalom a játék, ezért 20 rugót kidobni.... :O
39.
DarkLord
#38: Biztos valami önkínzó állat lehet csak ezek szerint, amiket leírtam :D
38.
DarkLord
#37: Én is konzolon fogom játszani, pedig drágább is volt, a pc-m is simán viszi és állítólag kontrollerrel még játszhatatlan is :D
37.
Stranger
#24: Persze, hogy többen játszanak konzolon. Nincs annyi FPS cím, nincs konkurencia, nem oszlanak meg a játékosok. Ha nem lenne más én is az új BF-el tolnám.
33.
#28: Ha fejbe vágnak sem jövök rá, mi a jó a konzolokban. Egyszerűen csak muszáj beállnom a sorba, vagy el kell hagynom a multit.
32.
overdosed90
#31: Azóta eltelt pár év. Most egy szál problémába nem ütköztem úgy hogy erről ennyit. :D
31.
#26: Nem szarok, de hogy is indult a BF4? Ennyi...
29.
#28: Győzködjétek még csak magatokat.. ;) A konzolok egyetlen előnye a PC-vel szemben az a törődés, ami előbbin a legtöbb fejlesztő esetében elmarad. (Meg pár exclusive persze.) De félre ne értsétek, ez is csak azért van így, mert bennetek van a nagyobb pénz.
28.
kamgecam
#24: Hahaha.Ennyi.:D Szegényke még mindíg a pc master race illúziójábban él, olyan ocsmány portok után amiket pcre kiadnak.Lehet hogy a pc master race valamiben...de hogy nem a gaming terén az is biztos, legalábbis manapság.Más szelek fújnak már.
25.
headhunter86
Az itteni hozzászólások is tükrözik a BF játékosokat. Játék chat-se se szól másról, csak az egymás szidásásról, meg lecsalózásáról.
Konkrétan szidják a BF-esek a COD-ot, csak azt nem veszik észre, hogy ugyanolyan primitívek ők is. Mielőtt elkönyvelnétek COD-osnak, nem vagyok az. BC2 óta BF-ezek, de ez most nekem kimarad mert ráuntam erre a dedóra, maradok inkább az Overwatchnál :)
24.
#23: Csalókkal.
GS-en ma olvastam egy player statos cikket, jóval többen játszanak ezzel is a kazettás magnókon.
23.
ollie92
Ezért kell a BF-et PC-n és nem kazettás magnón tolni ! 1080p 100fps
21.
#19: Fel lehet, csak rohadt nehéz. Mióta kitaláltam a konzolra váltást, próbálom előtérbe helyezni az x360 joyt, majd beszarok, brutál nehéz irányítani. Már előre félwk a bf-től.
18.
razipapi
Nincsen ezzel semmi gond remek lesz ez így is PS4 en is (ha persze javitják ezt).
Én ma direkt fenmaradok éjfélig futkorászok egy picit aztan lefekszem aludni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...