Furcsa bug a PS4-es Battlefield 1-ben

Link másolása
A dinamikus felbontás nagyon jó dolog, azonban valami félrement a Battlefield 1 PS4-es változatának esetében, ugyanis egy furcsa (vicces?) hiba ütötte fel a fejét: a játék akár 160x90-es felbontásban is képes futni...

Furcsa hiba került elő a Battlefield 1 PS4-es változatában, mely a dinamikus felbontáshoz köthető. Ezen funkció segítségével a felbontás játék közben észrevétlenül változhat, hogy egy-egy nagyobb csatajelenet közepén se essen vissza a program framerate-je.

A Battlfield 1 PS4-es változata esetében a felbontás azonban pár pillanatra akár extrémen kicsire, 160x90 pixelre is átválthat, ami körülbelül a Game Boy szintjét jelenti. Bár a fejlesztők még nem kommentálták a hibát, nagy eséllyel hamarosan javítani fogják.  

57.
57.
vanpear
#56: Köszi az infót. Néha azért sikerül élvezni, mert bedob. Szerintem nagyon jó lett.
55.
55.
vanpear
#54: Köszi Fanni, igazad volt. Átdugtam az 56k-s modembe és működik. Te egy gusztustalanul okos ember vagy.
52.
52.
vanpear
Jó játék lenne, ha nem állandóan azt látnám, hogy "YOU HAVE LOST CONNECTION TO THE EA SERVERS". Jól felmérték a helyzet súlyosságát.
51.
51.
DarkLord
PS4-en tényleg nagyon jó lett a játék, én sem találkoztam csalókkal eddig. A grafika és a sztori része is baromira üt. Néha az ember már tényleg azt hiszi, hogy ott a harc mezőre, mert annyira valósághű néhol az egész. A hangok elképesztőek, mindenre odafigyeltek. Ez nem hype ez tényleg egy rohadt jó játék lett még így majdnem 40 éves fejjel is .
49.
49.
csabuszflash
#48: ennyi elírást, szégyenlem magam :\
48.
48.
csabuszflash
Mrghozta a futár 2 gb patch után akkor start. Batomi jó a grafika amit bétából tudhattunk. Eddig bug glitch csalók kifagyás ps4en nekem nem volt. Setverek mennek semmi gond a csatlakozással. Vicces még látni h mrnnyi üres server van ,gondolom fél világ majd később kezdi el (usa).
47.
47.
Soma8811
#46: Akkor játsz azzal amivel szeretnél, de légy oly kedves és hagyd rá a fikázást mert unalmas már.
44.
44.
#43: Titanfall 2 esetleg? Van benne már kampány is, elég komolyan összerakták a második részt.
43.
43.
Beniciodeltoro
#42: Talán a COD-ot a COD4 miatt, de van egy két jó pálya a scifis vonalon is, pl majd a terminálon újra játszani jó lesz.
Annak örültem volna a legjobban hogy meglepetésszerűen bejelentik hogy holnaptól kapható a RDR2, csak eddig titokban tartották hogy készül :)
42.
42.
#41: Nem tudom, belenéztem én is egy-kettőbe, szerintem a szokásos bf hangulat. A pályák elég szépek lettek, milyen épületeket raktak bele.
Mit veszel akkor idén? Kimarad a vásár?
41.
41.
Beniciodeltoro
Csekkolom a stream videókat és 7 órát tolják egy huzamban ezt az ótvart, 20 perc után már hót unalom a játék, ezért 20 rugót kidobni.... :O
39.
39.
DarkLord
#38: Biztos valami önkínzó állat lehet csak ezek szerint, amiket leírtam :D
38.
38.
DarkLord
#37: Én is konzolon fogom játszani, pedig drágább is volt, a pc-m is simán viszi és állítólag kontrollerrel még játszhatatlan is :D
37.
37.
Stranger
#24: Persze, hogy többen játszanak konzolon. Nincs annyi FPS cím, nincs konkurencia, nem oszlanak meg a játékosok. Ha nem lenne más én is az új BF-el tolnám.
33.
33.
#28: Ha fejbe vágnak sem jövök rá, mi a jó a konzolokban. Egyszerűen csak muszáj beállnom a sorba, vagy el kell hagynom a multit.
32.
32.
overdosed90
#31: Azóta eltelt pár év. Most egy szál problémába nem ütköztem úgy hogy erről ennyit. :D
31.
31.
#26: Nem szarok, de hogy is indult a BF4? Ennyi...
29.
29.
#28: Győzködjétek még csak magatokat.. ;) A konzolok egyetlen előnye a PC-vel szemben az a törődés, ami előbbin a legtöbb fejlesztő esetében elmarad. (Meg pár exclusive persze.) De félre ne értsétek, ez is csak azért van így, mert bennetek van a nagyobb pénz.
28.
28.
kamgecam
#24: Hahaha.Ennyi.:D Szegényke még mindíg a pc master race illúziójábban él, olyan ocsmány portok után amiket pcre kiadnak.Lehet hogy a pc master race valamiben...de hogy nem a gaming terén az is biztos, legalábbis manapság.Más szelek fújnak már.
25.
25.
headhunter86
Az itteni hozzászólások is tükrözik a BF játékosokat. Játék chat-se se szól másról, csak az egymás szidásásról, meg lecsalózásáról.
Konkrétan szidják a BF-esek a COD-ot, csak azt nem veszik észre, hogy ugyanolyan primitívek ők is. Mielőtt elkönyvelnétek COD-osnak, nem vagyok az. BC2 óta BF-ezek, de ez most nekem kimarad mert ráuntam erre a dedóra, maradok inkább az Overwatchnál :)
24.
24.
#23: Csalókkal.
GS-en ma olvastam egy player statos cikket, jóval többen játszanak ezzel is a kazettás magnókon.
23.
23.
ollie92
Ezért kell a BF-et PC-n és nem kazettás magnón tolni ! 1080p 100fps
21.
21.
#19: Fel lehet, csak rohadt nehéz. Mióta kitaláltam a konzolra váltást, próbálom előtérbe helyezni az x360 joyt, majd beszarok, brutál nehéz irányítani. Már előre félwk a bf-től.
18.
18.
razipapi
Nincsen ezzel semmi gond remek lesz ez így is PS4 en is (ha persze javitják ezt).
Én ma direkt fenmaradok éjfélig futkorászok egy picit aztan lefekszem aludni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...