Nézzünk bele újra a Zelda: Breath of the Wildba!

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 21.
  • Videó
Link másolása
Káprázatos képsorok érkeztek a The Legend of Zelda: Breath of the Wildról. Amellett, hogy belenézhetünk a harcba, még a dinamikus időjárás-változásból is kapunk egy kis ízelítőt. A mellékes munkák, mint a főzés is érdekesnek tűnnek.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal nem lehet betelni, a legújabb videók a játék egy-egy lényeges aspektusára koncentrálnak.

Az első anyagban kezdetben egy nyugodt, zöld mezőt csodálhatunk meg, ám lassan elromlik az időjárás, először egy kis záport, majd tomboló vihart kapunk a nyakunkba. Mindezt teljesen dinamikus megvalósításban.

A második videó a felfedezésről szól. Link romos katedrálisokban bóklászik, fára mászik, rögtönzött tutajjal járja a tavakat, de lesz itt siklóernyőzés és pajzsszörfözés is.

A harmadik mozgókép a harcra összpontosít. Távolról a megbízható íj és nyíl lesz Link segítségére, közelről a kard és a furkósbot. A kőgólemek ellen a bombák a hatásosak. Amikor nyugodt lesz a helyzet, jöhet a főzés, ám előtte vaddisznóra vadászunk, halat fogunk, fát darabolunk és tüzet csiholunk.

Végül a dinamikus napszakváltást is megnézhetjük:

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2017-ben érkezik, kis szerencsével a tegnap leleplezett Nintendo Switch nyitócíme lesz márciusban. Természetesen Wii U-s verziót is kapunk.

6.
6.
north
#5: Van youtube-on egy csatorna a GameXplain ott ha jól emlékszem egy 2 órás videóban összegyűjtötték, hogy mi minden lehet még a Zeldában amit nem mutattak meg. Igazán érdekes videó érdemes az időt rászánni. Többek közt az is kiderül, hogy amit a több órás játék bemutató alatt mutattak az alig a játék egy kis szeletét fedi le, nagyon sok minden van még amit nem láttunk, vagy tudunk.
Persze angol tudás nem árt de talán a csöves google fordító már feliratozza még talán magyarul is.
5.
5.
aordog
Imádom a Zeldákat, de attól tartok hogy itt egy kicsit elment a szekér...
Még semmit sem láttam, ami nekem eddig a Zeldát jelentette!!
Hiányzik nekem a Heart gyûjtése a templomok és a feladatok! Teljesen üres a tér!
4.
4.
north
#1: Elhiszem, hogy nagyon irritálható lehet, de amúgy van egy hibajelentés gomb az oldal alján jobb oldalt ha ott írsz biztosan hamarabb célba talál mintha egy random cikkhez odaírnád :/
3.
3.
north
#2: Ezek a felvételek még a legelső bemutatásból származnak sajna semmi új
2.
2.
Nekem tetszik, hangulatos. De a robbanásokkal egyelőre még meggyűlik a baja.
1.
1.
_Tappancs_
:off
A más blogok fülnél(főoldalon jobb oldalt), állandóan egy embernek a blogja van. Nem lehetne korlátozni, hogy ne 40 ezer posztot nyomjon ki, mert így eltűnnek mások, akik nem napi ezert oszt meg. Ráadásul ha rákattintok http://diceandsorcery.tumblr.com/ visz és nem a blogra, ami alapból idegesítő :off

Megoldási javaslat:
Minden külsős blognak legyen helye(7 sor közül egy) és az frissüljön, mikor új posztot oszt meg.
:off
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...