Pusztítás a Battlefield 1 launch trailerében

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 22.
  • Videó
Link másolása
Tegnap hivatalosan is elstartolt a Battlefield 1, az első világháborús harcmezők vérrel és kiáltásokkal teltek meg. A shooter launch trailere bemutatja, milyen brutális összecsapások várnak ránk. Nem lesz könnyű menet.

A DICE és az Electronic Arts nem üres kézzel ünnepelte a Battlefield 1 premierjét. A videóban minden felrobban, összeomlik és meghal - nem feltétlen ebben a sorrendben. A rajongók már nyúzhatják a végleges verziót, több tízezer játékossal teltek meg a multis harcmezők.

A készítők szerint ilyen brutális volt az emberiség történetének legszörnyűbb konfliktusa:

És akkor a kötelező kérdés: nektek hogy tetszik a Battlefield 1?

40.
40.
LtK
Srácok, ha befizetek EA access-re még mindig jár a 10 óra BF1?:D
39.
39.
Beniciodeltoro
#36: Én is szeretem a Battlefildeket, de az Infinite veri az AW-t és a BO3-at.
A jeges pálya az undorító, meg az űrbázis, túl kicsi tiszta mészárszék, de ha van egy kis hely akkor már nem csűri fel az ember agyát.
36.
36.
kamgecam
#35: +1
Nagyon el lett találva, és a Bf1-el ellentétben nagyon jó, konzisztens a játékmenet és a balance. Kár hogy nem fordítva lett mert egyébként bf-es vagyok.
35.
35.
Beniciodeltoro
#34: Most is nyerek 500-al 6500-öt ;)
PS4 csak is, semmi pc.
COD béta nagyon pörög, ahogy fejlődnek a fegyók már nincs is gond a K/D aránnyal, rohadt jó lett, terminál meg a japán pálya kedvenc lett.
34.
34.
ollie92
#30: Tipszmixelj faszikám egy jobb PC-re és nem fogod itt verni a nyálad ilyen szamárságokkal.
32.
32.
Macifasz
31.
31.
gerappa
Azért jó látni hogy visszatérnek az első játékuk korszakához. Biztos vannak még páran akik nyomták a codename: eagle játékkal
30.
30.
Beniciodeltoro
Szuper játék.............


...........ja még se :)
27.
27.
Eddie Krueger
Megnézve ezt a generic action trailert is továbbra sem értem ez mitől WW1? Ez Battlefront2: Mud Edition.
25.
25.
roli33
#23: Részben azért mert az EA-nél mindig profin rakják össze a trailereket.
23.
23.
Maximo32HUN
#16: Én 2002 ben kezdtem el játékokkal foglalkozni és a xbox360 ps3 generáció minden játékát kipróbáltam (ja tudom nolife) emellett a 90-es évekbeli játékok nagy részével is játszottam utólag és teljesen igazad van személy szerint nem is értem miért vannak oda ennyire emberek ezért a játékért mert sem a játék sem a cég nem érdemli meg a dicséretet max a grafikai oldalról de az nem sokat számít mert az a minimum hogy a piacra felkerüljön egy cím
20.
20.
Stranger
Néztem pár vidit a single részből. Ez a falon átlátás most komoly? Plusz sokszor vagyunk egyedül, nálam ez a mentsük meg a világot egyedül már a MOHAA idejében kiégett, remélem összességében nem vagyunk egyedül.
19.
19.
Drazhar
Ez a tréler megint eszméletlen állat lett.
18.
18.
medson
#16: Én is így gondolom, és remek hasonlat volt :D
16.
16.
YuriLexandro
#3: Bocsi, nem kifejezetten neked címeztem a hozzászólást, csak általánosságban gondoltam. 28 évesen volt lehetőségem majdhogynem az elejétől végigkövetni a játékok fejlődését és számomra ez már csak egy tucatjáték. Kiadnak egy új játékot, és már tudok is mutatni egy régebbit ami jobb volt és így már nincs is kedvem kínlódni ezekkel, SLI támogatás hiánya, horribilis gépigény, bugok, félkész játékok, DLC-k... Azt vettem észre manapság már csak grafikailag nyújtanak újat a játékok. Mint a nők, hiába vannak kifestve, szépek de ettől még nem fogsz beleszeretni. Más is érez így a játékokkal kapcsolatban vagy csak nekem kering ez a fejemben?
13.
13.
Szmoli11
Írtam vagy egy oldalt csak ennyit jelenítette meg ,mind1 FONTOS 96 én akkor is azt érzem
H sieget még sokáig fogjuk tolni pedig már 1 éves ez a Bf meg pár hónap és annyi :) de ne legyen igazam . Mert a bft
12.
12.
Szmoli11
Értelek , meg kell tanulni játszani . . Biztos azért lett e-sport mert szar
8.
8.
Inferno
Bárcsak a single lett volna ennyire akciódús mint ez a trailer :s
7.
7.
Ruga
Zseniális a játék! A régi medal of honor wolfenstein hangulatot hozza, eddig minden porcikája tetszik. A singleben csak az első két fejezetet tudtam le de mindkettő nagy élmény volt.
ollie92 a repcsis küldetes qrvajo max te nem tudod egerrel iranyitani. Nekem sem ment az elejen aztan raereztem, az invert mouse jot tesz neki.
6.
6.
ollie92
A játék baszottul adja a hangulatot. Komoly eltérések a kasztok közt, ami teljesen más harci stílust kíván. De a kész játékban van pár nagy mínusz :

FRIENDS IN HIGH PLACES repcsis küldetés hulla gagyi azzal a battlefrontos irányítással. Hajam kitéptem, hogy nem lehetett normálisan irányítani a gépet.
SUPPORT - nincs se dinamit, se akna, az LMG pontatlanok, többnyire kicsi tárkapacitással rendelkeznek. Bipoddal lehet kaszálni, de ha megálsz, kapod a fejlövést.
ATTACK PLANE-ből kibaszott papírsárkányt csináltak, bomber kurva OP.
BEHEMÓT - Sok pályát elrontanak velük, kurva OP és bazi nehéz likvidálni. SUEZ-en, Argonne foresten komolyan pusztító lett a feltuningolt Thomas gőzmozdony.
5.
5.
Szmoli11
A Domination mód egész pörgős lett , de egy idő után arra se mondom azt h lekötne. Operationbe meg nagyon erős a támadó fél , és nagyon sokáig tart .
4.
4.
Szmoli11
Sziasztok ! Tegnap egész nap nyüstöltem a haverokkal , azt kell
H mondjam ugyan az lesz mint a battlefront sajnos. Van kb 2-3 jó pálya amit megununk majd 1hónap után . Kb 1 kasztba 2 használható fegyver van amiket szintúgy megunsz . Egy nap játék után már unlockoltam szinte mindet .... A campinget elkezdtem de fél óra után rá untam . Teli van bug okkal.Egy szó mint száz ugyan úgy fèlkész játékot kaptunk ... Kössz Dice ;) A grafika lenyűgöző. Maradok a siegnél , remélem oda tolnak még valami kiegészítőt.
3.
3.
DarkLord
#2: Lehet engem pont azért érdekel, mert kb. a CoD VH-s játékainál abbahagytam ezt a lövöldét és most így ennyi év elteltével megint érdekel. Aki ebben benne van évről-évre, azt nem tudom mennyire köti le, de szerintem a hangulat elviszi az egészet a hátán még nekik is.
2.
2.
YuriLexandro
Miért van az hogy már nem tud érdekelni? :( Ti nem fáradtatok bele ebbe a sok tucatjátékba?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...