Megvan a fiatal Lando Calrissian

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A Lucasfilm a minap bejelentette, hogy megtalálták a Han Solo-film Lando Calrissianját, a karaktert Donald Glovert játszhatja majd el két év múlva. Elégedettek vagytok?

Januárban kezdődik a forgatása, úgyhogy éppen aktuális volt kitalálni, ki alakítsa a Han Solo-film egyik legfontosabb mellékszereplőjét. Mint tudjátok, 2018. május 25-én a fiatal Han Solo kalandjait feldolgozó mellékággal bővül a Star Wars-univerzum, amiben a szintén fiatal Lando Calrissian is szerepelni fog.

Őt Donald Glover alakítja majd, akit a Mentőexpedícióban, A Lazarus-hatásban és a Creedben is láthattunk már, sőt jövőre az új Pókember-moziban is fel fog tűnni. Ahogy azt már megírtuk, Han Solót Alden Ehrenreich játssza el, a történetet Lawrence Kasdan és fia, Jon írja, míg a rendezői székekbe Phil Lord és Christopher Miller (21 Jump Street) ültek. 

33.
33.
Firsttime
#31: De jó "fely" vagy , hogy ezt belinkelted. Köszi. Tényleg nagyon, nagyon jó "fely" vagy.

Cikkhez: Nem tartom "hüje"ségnek a filmet. Nem tudom sokan miért tüntetnek ellene. Lesz aztán kész. Aki akarja megnézi, aki meg nem akarja, az meg nem... Semmi sem kötelező.
32.
32.
delphijos
#30: "A lényeg kiváncsi leszek mennyire fog tetszeni az embereknek a Rogue One, mert ugyan ez még javában kapcsolódik az eredeti trilógiához, de behoznak egy rakás új szereplőt. Ha kajálni fogják az emberek, akkor reménykedhetünk az új filmekben ami már időben is eltér a régi filmektől. Ha nem akkor hasmenésig nyomni fogják a skywalkeréket."

Ezzel kb. egyet is értek. Sajnos azt kell mondanom, hogy a legtöbb embernek fogalma sincs a filmeken kívüli" világról. Soknak még a Rogue One is ködös, hogy mikor játszódik. És lássuk be, az első trailer után mindenki Vader-t hiányolta. És tényleg nem a magam nevében beszélek, én nem bánnék Old Republic-ot, jó kis Jedi Sith háborút, és nem hiányoznának a mostani szereplők.
31.
31.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=yHRc1kR81aM

Mellesleg befutott a 3 szinkronos előzetes
30.
30.
DON GONDOCS
#22: Amikor én ugyanezt leírtam hogy miért nem csinálnak egy közvetett folytatást, ahol neagyisten említés szinten léteznek az előző szereplők, a pokolra kívántak. valahol igazuk van hisz mégiscsak a régi rajongóknak IS szól a Star Wars, de az nem azt jelenti hogy csak a skywalker és a többi főbb szereplőröl szól az egész star wars, Szóval kellenek az ismerős színészek vagy inkább KARAKTEREK. Ezt még megis értem. Én imádkoztam hogy a 7ben ledarálják az összes régi szereplőt vagy Luke is csak szellemként tér vissza vagy valami. Szerintem így is túlsok szerep jutott Solonak.
A lényeg kiváncsi leszek mennyire fog tetszeni az embereknek a Rogue One, mert ugyan ez még javában kapcsolódik az eredeti trilógiához, de behoznak egy rakás új szereplőt. Ha kajálni fogják az emberek, akkor reménykedhetünk az új filmekben ami már időben is eltér a régi filmektől. Ha nem akkor hasmenésig nyomni fogják a skywalkeréket.
29.
29.
delphijos
#28: "A Disneynek be kéne látnia, hogy ezek sem lennének bukásra ítélve. Épp ellenkezőleg! Szerintem nagyobb sikerük lenne, mint pl ennek a Solo filmnek."

Mondod Te. Én készséggel elhiszem ( mert nem kerül semmibe ) De lehet hogy 200 millió dollárt viszont nem tennék rá. És valamiért a Disney sem akar. Azért azt is butaság feltételezni hogy ott csak tökkelütött hülyék ülnek. Egész biztos hogy nagyobb rálátásuk van az igényekre mint nekünk. Biztos vagyok benne hogy szándékosan nem mennek szembe velük. Az ember hajlamos a saját igényeit ( vagyis hogy ő mit szeretne ) "kivetíteni" mint globális igényt.
28.
28.
roli33
#27: És? Épp ezért kellene bemutatni új korszakokat, új karaktereket, új történeteket! A Disneynek be kéne látnia, hogy ezek sem lennének bukásra ítélve. Épp ellenkezőleg! Szerintem nagyobb sikerük lenne, mint pl ennek a Solo filmnek. Nem lehet és nem is szabadna egy már egyszer bevált pontban leragadni. És ez már nemcsak a Star Wars-ra igaz, hanem a játékokra is (pl God of War).
26.
26.
Norbiii
#22: Han Solo szállította a humort, az eredeti trilógiában is! :)
25.
25.
#21: Igen, akkor. :D Mondom, attól hogy a gárda a végére már elég nagy változásokon ment keresztül, a minőségen magán nem esett csorba. Csak hát azzal együtt a hangulat is változott picit. De pl. nagyon jól jött a Yahoo támogatása, Harmon végre megkötések nélkül csinálhatta azt, amit akar. Na jó, a sorozat élőszereplős mivolta miatt ez nem teljesen igaz, ezt az utolsó akadályt csak a Rick & Morty-val sikerült legyőzni. Számomra is az a bizonyos első három évad az igazi Community, de az eredeti szereplőkön kívül egészen a legvégéig minden ott volt benne, amiért egyáltalán megszerettük. (Gas leak year kivételével természetesen.)

#22: Azokban a könyvekben és képregényekben, amelyek már évek óta nem a Star Wars-hoz tartoznak? :D Fogadjátok már el, azok nem léteznek, nem lehet velük érvelni. Nyíltan kimondta a Disney, hogy szarik rájuk, és a saját elképzelései szerint építgeti tovább/újra az univerzumot. Ne várjatok csodát.
22.
22.
Mortis
#16#17: Na nemár. Bocs, de már az ötletek elolvasása közben elkezdtem ásítani. Ez egy Star Wars: nagyobb és részletesebb univerzummal, mint egy Középfölde és Asimov Alapítványa együttvéve. Értem én, hogy egy minden korosztály számára élvezhető könnyed kalandfilmet kell csinálni, mert csak így térül meg a belefektetett pénz, de azért igencsak megengedhetnék a pénzemberek, hogy az ún. kreatívok elengedjék a fantáziájukat. Sőt, még csak nem is kellene új dolgokat kitalálni, annyi minden van könyvekben, képregényekben hogy elég lenne azokból összeollózni történéseket karaktereket s máris lenne egy élvezhető mozifilmünk anélkül, hogy a 5.-6.-7. bőrt húznák le egy rendesen megírt, de ezt a fokú kiaknázást egyáltalán nem indokló karakterről.
Az ébredő erő is csak azért volt jó (legalábbis számomra) mert leporolta a rég nem látott formulát s minimálisat csavart a dolgokon( pl. több humort vitt a párbeszédekbe[ez nagyon hiányzott nekem az eredeti trilógiából]), de ha mindegyik számozott folytatás újramelegítés lesz ott is csak ásítás lesz a vége.
21.
21.
anarchoid
#13: amikor mar mindenki lelpett ? :)
17.
17.
DON GONDOCS
Mellesleg Jabbaval se az 6ben találkozott először. Ha az embernek van egykis fantáziája és kreativitása egy egész trilógiát lehetne összehozni belőle. Hogyan szerezte az ezer éves solymot új karaktereket lehetne behozni. Lehet egyessek a felyemet veszik de ott a galaxis örzői-ben Star lord aki szintén egy űr cowboy, és őis egy sorozatnak a szereplője.
16.
16.
DON GONDOCS
Boba fett-nek lehet csinálni akármilyen filmet hisz alig tudunk valamit róla az a pár rész amit szerepelt nagyon sovány. Azért egy zsoldos élete mégiscsak mozgalmas, hát még egy csempészé, teljesen jogosnak tartom a Han Solo filmet, több van a karakterben mint amit ez 4 filmben láttunk. Az első rész lehetne találkozás Csubakkával vagy Landoval és valami jókis akció kalandfilmet lehetne összehozni belőle. Kár lenne kiaknázatlanuk hagyni ezeket a karaktereket. Annyira adják magukat a karakterek egy saját filmhez.
15.
15.
Hunork
Azért kell neki egy kis CGI, mert öregebbnek néz ki, mint a régi trilógiában
14.
14.
headhunter86
Atlantában elég király :)
13.
13.
#12: Szerinted legalábbis ugye. Tény, hogy teljesen más lett a csapat dinamikája, de megoldotta Harmon nélküle is. Más lett, de nem rosszabb. Sőt, a legvége zseniális.
12.
12.
anarchoid
#5: amikor lelepett a community-bol akkorrra mar elindulta rohadas utjara az a sorozat .. szal nem kar erte
7.
7.
Norbiii
#6: Van e szükség rá, vagy nincs ezt nehéz eldönteni, mert valakinek tetszeni fog és örül neki, valakinek meg nem fog tetszeni! Ha Harrison Ford időutazó lenne és eljátszhatná a főszerepet egy külön Han Solo filmben, akkor tuti megnézném, így, azonban kicsit talán nehéz lesz azonosulni, hiszen tudjuk, hogy ez a fiatal színész, még csak nem is élt, amikor Ford eljátszotta Hant, ráadásul nem személyesen Ford lesz a szerepben. Ettől függetlenül lehet jó.
5.
5.
#1: Istenem, mondd hogy ismered is, és nem csak random találtad! Végre valaki..

Amúgy én nagyon haragszom rá, mert azzal az indokkal lépett le a sorozatból, hogy a zenei karrierjére szeretne koncentrálni. Ehelyett egyre több filmben tűnik fel. Úgyhogy ajánlom, hogy a remélhetőleg valaha elkészülő lezárásra visszatérjen.

#andamovie
3.
3.
kopic
Mint púp a hátamra annyira szukseg van egy kulon Han Solo filmre.
2.
2.
Machiavelli
Igaz még nem láttam, hogy milyen színész, és szerepben nem láttam, de ránézésre hasonlít. :)
1.
1.
anarchoid
https://www.youtube.com/watch?v=j25tkxg5Vws
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...