Filmes híreket mondunk

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Justin Linék rebootolják a Knight Ridert, bemutatkozik Peter Jackson új projektje, csúszik a Toy Story negyedik része és a legnagyobb bánatunkra Uwe Boll úgy döntött, felhagy a filmezéssel.

Justin Lin rebootolja a Knight Ridert

Justin Lin produkciós cége, a YOMYOMF készül rebootolni a Knight Ridert, méghozzá a Machinimával karöltve. A felek egy olyan sorozatban gondolkodnak, amely egyszerre képes visszaadni a nyolcvanas-kilencvenes években futó eredeti szellemiségét, és természetesen maximálisan huszonegyedik századi lesz.

A digitális sorozat 2017-ben rajtol majd el. Justin Lin rendezte a Halálom iramban 6-ot és a legutóbbi Star Trek-filmet is, illetve ő csinálhat mozit a Hot Wheels alapján, valamin a Space Jam folytatását is rábízták. A Machinima neve sorozatfronton a Mortal Kombat kapcsán lehet ismerős.

Ez Peter Jackson új projektje

Peter Jackson a Gyűrűk Ura, a Hobbit és a King Kong mögött álló csapattal új projektbe kezdett, Philip Reeve Mortal Engines (itthon Ragadozó városok) című regényét szeretné filmvászonra költöztetni. A 2001-ben indult sorozatot úgy kell elképzelni, mint a steampunk Mad Maxet, csak éppen itt a járművek komplett városok, amelyek azért vadásznak egymásra, hogy üzemanyaghoz jussanak.

A film munkálatai jövő márciusban kezdődnek Új-Zélandon a Universal Studiosszal és a Wetával - természetesen.

Csúszik a Toy Story negyedik része

Nincs szerencséje a Toy Story-rajongóknak, a harmadik rész után a negyedik film is sokat várat magára. Pontosabban egyre többet. Habár az eredeti tervek szerint jövő nyáron kellett volna mozikba kerülnie az új animációs filmnek, ebből először 2018 júniusa lett, most pedig kiderült, csak 2019. június 21-én számíthatunk a premierre.

A jó hír az, hogy a The Hollywood Reporter szerint 2018. június 15-én is kapunk Pixar-filmet azért, a stúdió A Hihetetlen család második részét hozza előrébb. A lap nem részletezte különösebben a helycsere okát, annyit írt, hogy a Pixar felgyorsította a The Incredibles 2 munkálatait, ezért kellett belenyúlni a tervekbe.

És a nap híre: Uwe Boll felhagy a filmezéssel

Uwe Bollt valószínűleg nem kell bemutatnunk nektek, ő az a német filmes, aki úgy gondolta, hogy mindenképpen videojátékokat kell mozivászonra költöztetnie. Borzalmasabbnál-borzalmasabb próbálkozásai voltak, emlékezzünk csak az Alone in the Darkra, a BloodRayne-re, a House of the Deadre, a Far Cryra, a Postalra vagy a Dungeon Siege-filmre!

Most úgy döntött, abbahagyja a filmezést, mert "a piac halott", nincs benne pénz, így pedig nem tud újabb projekteket finanszírozni. Ez utóbbi azért is fontos, mert állítása szerint minden egyes moziját saját pénzből fizette, és a hírhedt videojátékos filmeket is azért készítette el, hogy az onnan származó tőkét más, számára fontosabb anyagokba forgathassa.

Cudar egy világot élünk, ha már a legnagyobb művészeket sem hagyják alkotni!

15.
15.
kopic
#1: Eddig én sem hallottan ezekről, de ezt a videót megnézve elpusztult pár agysejtem:
https://www.youtube.com/watch?v=5SYQ2Xmx-Lg
:(
14.
14.
user101
Hát azért a Rayne százszor nézhetőbb, mint a Segal vonal. Az csak szánalmasan szórakoztató, de az a fostalicska amit szegál tologat az nagyon durva... :)

A Rider-t meg nem kéne piszkálni, mert ha hozzányúlnak, csak ronthatnak rajta. Azt a nosztalgia miatt szereti mindenki, bármit kivesznek / hozzáadnak, már nem lesz ugyanaz. Ez pont olyan, mint ahogy a King Fury is azért lett akkora "siker" mert 100% olyan volt amilyennek lennie kellet. Semmi modern, semmi új, különben a kutyát nem érdekelte volna.

Jackson ígéretes, a Toy story meg nem érdekel... :)
13.
13.
Neo1989
Nem a a piac halott" csak a te fos filmjeidre nincs igény. Én pl várom a Tomb Raider 3-at.
12.
12.
Juha
#4: Nekem a Postal kifejezetten tetszett... Mondjuk nem voltak nagyok az elvárásaim, mondjuk úgy haveri társaságban sörözgetve kifejezetten jó film volt...
11.
11.
DON GONDOCS
Hát az úk knight rider nem lehet olyan rossz már megélt egy rebootot és már azis elég futurisztikus lett, már ami kittet illeti.
10.
10.
#8: Utánanéztem, tudom, hogy 4 részes, azért mondtam csak, mert a Hobbitból is képes volt trilógiát csinálni. Ha az egészet fel szeretné dolgozni (úgyértem egyelőre nem csak az első részen jár az esze, bár fingom nincs mennyire összefüggőek), több lesz az 4 résznél is.
9.
9.
Yanez
#7: Pedig szivesebben nezek egy mai Steven Seagal-os agyhalott filmet... na jo, nem.
8.
8.
Stack
#2: Még jó hogy 4 részes :-)
De ha jól láttam csak az első jelent meg magyarul.
7.
7.
hedzsooo
#6: ...Ugyan, a Metacriticen is 7.7-es a juuuzerek altal, nem kellene ennyire finnyasnak lennetek. ^^ :D
6.
6.
Yanez
#5: Én végig sem bírtam nézni azt a szemetet.
5.
5.
Heldengeist
#4: Nem tartozik. Életem egyik legrosszabb filmélménye, pedig láttam már pár dolgot.
4.
4.
hedzsooo
#1: Pedig még a BloodRayne az egyszer fogyasztható kat.-ba is tartozik.

A Prince of Persia alapján készített film már mondjuk jobb (de az nem is Uwe által készült), v. pl. a Warcraft filmnek (az sem Uwe-től persze) is várós min. 1 folytatása.
3.
3.
kirschakos
#1: Addig volt jó neked :D
2.
2.
Uwe feje már a hírek között megijesztett, de ez jó hír.

"Justin Lin rendezte a Halálom iramban 6-ot..." Meg az 5-öt, meg a 4-et, meg a 3-at. :D

Jackson projektje viszont már annál is érdekesebb, nem is hallottam még erről a könyvsorozatról. De legalább megvan az új alapanyag a következő trilógiájához. :P
1.
1.
mdr88
"emlékezzünk csak az Alone in the Darkra, a BloodRayne-re, a House of the Deadre, a Far Cryra, a Postalra vagy a Dungeon Siege-filmre"
Komolyan mondom azt se tudtam, hogy ezek léteznek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...