Lemondhatunk a GTA V egyjátékos kiegészítőiről?

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 27.
  • Pletyka
Link másolása
Vad, de megbízható forrásból érkezett pletykák szerint a Rockstar az eredeti terveivel ellentétben már nem szeretné bővíteni a Grand Theft Auto V egyjátékos részét, a GTA Online viszont minden korábbinál nagyobb kiegészítőket kaphat.

Mivel a híreket a Rockstar nem erősítette meg, kéretik pletykaként és ennek megfelelően fenntartásokkal kezelni őket, de az azokat szállító fórumozó megbízható informátor hírében áll: már a GTA V rajtja előtt is szivárogtatott, és a GTA Online motoros DLC-jéről is jóval a megjelenése előtt számolt be. Valamit tehát tudhat.

Így ha adunk a szavára, egy valamire nem árt felkészülni: a GTA V nem kap majd egyjátékos kiegészítőket, hiába remélte ezt mindenki, és hiába tervezett ilyeneket maga a Rockstar is. A GTA Online sikere miatt a többjátékos részt bővítgetik majd, ráadásul nem is akárhogy: a kötelező tematikus frissítések mellett, új területeket is kapunk.

2017 szeptemberében North Yanktont és Liberty Cityt csaphatják hozzá a játékhoz, 2018 októberében pedig San Fierro és Las Venturas lehet a soros. További érdekesség, hogy utóbbiakat még a GTA V-be szerették volna beletenni, az előző generációs konzolok képességei azonban ezt nem tették lehetővé, kivágták a plusz területeket.

A kiegészítők természetesen fizetősek lennének, a pletykák szerint egy-egy teljes játék árát kérnék el értük.

19.
19.
szakallaskan
#12: Szerintem a gen végére jön a hatodik rész.Ahogy az ötödik is.
18.
18.
user101
Mind meg vagytok szédülve ?! Már bejelentették a GTA6-ot, csak Cyberpunk 2077-nek hívják... A RockStar akár fel is odzolhat... ;)))
17.
17.
Beniciodeltoro
#16: ez nem ide jött volna a terv szerint :)))
16.
16.
Beniciodeltoro
Van meccs amikor azt veszem észre magamon hogy csak sétálok és nézem a tájat, vagy lovagolok :)))
A spectator móddal is elfogok tökölni, olyan filmeket csinálok hogy Michael Mann is összeszarja magát :)
https://www.youtube.com/watch?v=DtUw1yLbU7c
15.
15.
Viktor_The_Best
Hát ha már ez így van hogy ennyi minden fog még jönni hozzá akkor kedves Rockstar egy grafikai update-et is kérnénk patch formájában, mert kezd elavultnak látszani már. Jah és a GTA 6-ot meg gőzerővel tessék fejleszteni mert mindenki nagyon várja...
14.
14.
giga321
Nagyon örülök neki. Így sem unalmas az online de ezután mégtöbb tartalom lesz benne. Elvileg még vadászni is lehet majd benne nemsokára.
13.
13.
Norbiii
#12: Én nagyon várok már egy GTA 6-ot, mert ez az 5 kis túlzással csak a grafikával és a kinti dolgokkal nyerte el a tetszésem, a közelharc nem tetszik, (megütöm 10-ből 9-szer egyből meghal) alig lehet bemenni pár helyre, ebben sokkal jobb volt a San Andreas, na egy San Andreas kéne GTA V grafikával! (VICE CITY meg a 80s évek rajongásom miatt)
12.
12.
Yanez
#11: Vagyis az is lehet, hogy ez a gen GTA nelkul marad. Vicces lenne.
11.
11.
roli33
A GTA VI-ra még sok-sok évet kell várni, ebben mindenki biztos lehet. Még a bejelentésre is. Hiszen várható volt, hogy az 5. rész után a Red Dead Redemption 2 lesz terítéken, ami talán 2017 vége felé megjelenik. Onnantól számítva minimum 2 év mire bejelentik az új GTA-t és még minimum 1 év mire megjelenik.
10.
10.
Henry82
#9: A gta v tamogatasaval szerintem mindenki maximalisan elegedett, ez azert lehet rossz hir, mert sokan mar a 6. reszt varnank, de ha a jelenlegi jatekhoz gyartjak inkabb a durvan fizetos tartalmakat, akkor arra jo ideig nem erdemes szamitani.
9.
9.
azureknight0715
Ez szomorú hír viszont! Ha belegondolunk hogy más játékokban még ennyi bővitést sem kapunk mint az onlineba ráadásul ezt mind ingyen, hát még mindig kiemelkedő ezzel az egészel a rockstar más céggekkel szemben.
8.
8.
NECROSMOKE
Pl. Milyen kiegeszitok voltag a single reszhez? En ps3-on nem vettem eszre semmit. Talan ps4, xbox1 meg pc-re voltak?
7.
7.
Lackooo84
Meg az édes anyukájuknak azt a rongybatekert picsháját azt....
6.
6.
Henry82
Lehet, hogy a GTA online kulonvalik a szamozott reszektol? Vagy ha egyszer lesz GTA VI, annak kulon lesz online resze? Buzi Rockstar kiadhatna egy kozlemenyt, hogy hogyan kell elkepzelni a sorozat jovojet.
5.
5.
FlexSteel
4.
4.
shooter1234
3.
3.
FlexSteel
Előre is elnézést kérek a tudatlanságomért. Ez a GTA Online a GTA5 lemezen szerepel? Magyarán ha megveszem az alapjátékot, az tartalmazni fogja ezt az Online módot is?
2.
2.
kopic
Akkor mikor lesz 6. rész ? 2019 vagy 20-ban ?!:S
1.
1.
laggr
Hát remélem ez nem fog egy új GTA játék kárára menni....ha belegondolunk, hogy kb 5 évente jön ki egy új GTA, akkor lassan a következő részről már kellene infóknak szivárogniuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...