20 percig mozog az Infinite Warfare zombimódja

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 2.
  • Videó
Link másolása
Eddig nem sokat láttunk a Call of Duty: Infinite Warfare zombimódjából, de szerencsére a fejlesztők legutóbbi livestreamje a Zombies in Spacelandre koncentrált. Mindent áthat a nyolcvanas évek hangulata.

A kooperatív móka sztorija szerint négy feltörekvő színész egy sci-fi vidámparkba látogat. A létesítmény gazdája azonban gyilkos tréfát űz velük: egy seregnyi zombit küld a nyakukba, mivel élő horrorfilmet szeretne forgatni. A hely DJ-jét David Hasselhoff alakítja, ráadásul mindent áthat a nyolcvanas évek neonfényes hangulata.

A Zombies in Spacelandben egy új funkció is debütál. Az ATM-rendszer segítségével letétbe helyezhetjük pénzünket, így akkor sem vesztjük el értékeinket, ha éppen meghalnánk.

A Call of Duty: Infinite Warfare két nap múlva, november 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

7.
7.
Őrnagy
Azért készül ennyi zombis film és játék, mert a titkos háttérkormány így akarja hozzászoktatni a lakosságot a zombikhoz, mivel kitörni készül a zombijárvány? Más értelmét nem látom. :)
6.
6.
shatterhand
#3: Hát ,nem irigyellek. Jo a tf2, de azert kezeld mar helyen a dolgokat.
Ez szorakoztato meg kikapcsolasra van. Jo hogy nem a resi7el akarod osszevetni.
5.
5.
shatterhand
Kurvajoo es szorakoztato:)
3.
3.
KRAT0S
Ez egy vicc úgy ahogy van.Aki ezt veszi a Titanfall 2 helyett az nem normális!
2.
2.
elgeri
Nekem ez az egész retro, zombi koncepció nem tetszik!

De a látvány? Hát az valami komoly tragédia szerintem. Mínusz sok-sok év! Komolyan, mintha valami gyakornoki csapat kapta volna meg ennek a lefejlesztését, nyári feladatnak.
1.
1.
Angelwing
Jól néz ki a játék, de kb ennyi a pozitívuma mert kihívásmentes dög unalom a videó alapján. Legalábbis nekem unalmas de lehet hogy a 10 éveseknek jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...