Képeken a Journey fejlesztőinek új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 2.
  • Képek
Link másolása
A kaliforniai thatgamecompany nem ül a babérjain, javában készül új projektje, amiből most pár képet közzé is tett a Twitteren. Ha a stúdió előző játékait vesszük alapul, ismét egy csodálatos kalandban lesz részünk.

A Flow, a Flower és a Journey készítői még 2013-ban nyilatkozták azt, hogy ezúttal is egy érzelmes, művészi játékot tesznek le az asztalra, ám a korábbi címekkel ellentétben, az új projekt több platformon is napvilágot lát. A csapat két éve 7 millió dolláros tőkét kapott egy kínai vállalattól.

A thatnextgame kódnéven futó alkotásból most kidobtak három képet a Twitterre. Lesz benne gyertyagyújtás, vidám gyerekek és egy kőből épül kapu is - felette egy fényforrással a felhők között.


Reméljük, hamarosan még több konkrétummal szolgál a thatgamecompany!

14.
14.
Yanez
#13: En csak arra reagaltam, hogy semmit sem lehet elore elkonyvelni egy bejelentes es 3 kep alapjan, barmennyire is legyen tapasztalt egy jatekos. Max 1-2 gameplay video utan mar igen. Az hogy a sajto meg az emberek mit mondanak ennyi info alapjan, azt miert kell kezpenznek venni? Kojima is szepen bebukott az MGSV-el, hogy most hirtelen mast ne mondjak.

Az pedig vegkepp mellekes, hogy en konkretan nem is errol a jatekrol beszeltem, hanem ugy altalaban, de meg igy is valamiert be lettem skatulyazva. Egeszsegetekre! :)
11.
11.
kamgecam
#10: Királyi többest használt! :D
3.
3.
user101
"A csapat két éve 7 millió dolláros tőkét kapott egy kínai vállalattól."

Komment nélkül... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...