Project Wight - a sötét középkor más szemszögből

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatta első játékát a stockholmi székhelyű The Outsiders csapata. A Project Wight kódnevű alkotásban egy alternatív középkort ismerhetünk meg, melyben egy elfeledett, nem emberi fajt képviselünk.

A Project Wight a korai vikingkorszakban játszódik egy olyan világban, ahol már az emberek uralkodnak, és tűzzel-vassal irtják egy elfeledett intelligens faj utolsó egyedeit. A belső nézetes címben az üldözött lények egyikét irányítjuk, megküzdünk a hódító emberekkel, akik fajunk teljes eltiprásával fenyegetnek.

Hősünk természetesen sokkal nagyobb és erősebb az embernél, noha a játék elején még csak gyerekek vagyunk. Képesek vagyunk repülni, és a szélsőséges erőszaktól sem riadunk meg. Nem kevés közelharc vár ránk, elvégre a viking harcosok nem kegyelmeznek, de azt nem árt tudni, hogy itt is érvényesül a sok lúd disznót győz elve.

A 2015-ben létrejött The Outsiders társalapítója az a David Goldfarb, aki a Battlefield 3 vezető designere és a Payday 2 rendezője volt. Új csapata számos DICE-veteránt vonultat fel, összlétszámuk 12 fő.

Az első gameplay videó alapján ígéretes alkotással lesz dolgunk, noha dátummal és platformlistával még nem szolgálhatunk.

6.
6.
crytek
Frankó. Ezerrel várós!
5.
5.
Viktor_The_Best
Mi ez az Evolve meg a Far Cry Primal keveréke? :)
4.
4.
Drazhar
Eddig érdekes, majd írjatok még róla ha jönnek infók!
3.
3.
markoci555
kicsit fura volt a támadás, de hát tudom hogy még sehol nincsenek, én is nagyon várom, egy jó kis sztorival legjobb játékok közt lehet
2.
2.
piskóta
Végre egy játék ami felkeltette az érdeklődésemet és nagyon jól is néz ki. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
1.
1.
Rezsidémon
Ez nagyon király első ránézésre :) Majd figyelem, merre halad a projekt. Tetszik, hogy végre a szörnyet alakítod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...