Diablo III - jövőre jön a Rise of the Necromancer

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a Diablo III következő nagy letölthető kiegészítése, a Rise of the Necromancer, amely nemcsak egy új játszható karaktert, de egyéb finomságokat is kínál majd.

Továbbra is várat magára a Diablo negyedik részének bejelentése, a Blizzard ugyanis az éppen zajló BlizzConon megerősítette, inkább a harmadik részt támogatják tovább.

Éppen ezért jövőre bemutatkozik a Rise of the Necromancer DLC, aminek az egyik legnagyobb újdonsága a Diablo II-ben megismert Necromancer visszatérése lesz. Frank Pearce, a cég alapítója nem is titkolta, hogy rengeteget merítettek az akkori kaszt ötleteiből, csak ezeket időközben a 2012-ben megjelent Diablo III-hoz igazították. Magáról a csomagról más nem nagyon derült ki, az viszont biztosra vehető, hogy PC-n az alapjáték mellett rendelkeznünk kell a Reaper of Soulsszal is, míg a konzolos verzióknál az Ultimate Evil Edition lesz a nyerő, ha szeretnénk majd megkapni az új karaktert.

Emellett az is biztossá vált, hogy hamarosan bemutatkozik az új, The Darkening of Tristram névre keresztelt sebtapasz, ami többek között lehetővé teszi, hogy az idén 20 éves sorozat harmadik részét retrostílusban, Diablo 1 külsővel is játszhassuk. A rajongók legnagyobb örömére megkapjuk a 16 szintes dungeont is, ami a Katedrálisban található, úgyhogy ismét szembenézhetünk a négy nagy főellenféllel. A sor itt nem áll meg, ugyanis az irányítás is az eredetit fogja idézni.

18.
18.
Prax
https://www.reddit.com/r/pathofexile/ ,,Necromancers are pretty cool " és a necromancer ascendancy képe két oldalt :D
17.
17.
Machiavelli
#15: Ami nekem hiányzik a WoW-ból ,vagyis jobban mondva eltűnt, az a dark fantasy-s megjelenés mint ami még a BC/WotLK idején volt. Most már minden túlságosan heppicsillámfaszlámarózsaszínnyalókaszivárvány hangulatú.
16.
16.
Machiavelli
#11: Igazából én is látom, hogy ez a rész már kifulladt és toldozgatják, foltozgatják a játékot. A nekromantával elleszek 1-2 napig. Az a bajom, hogy ezt már nem tudod nagyon, hova húzni. Diablo és a haverjai már párszor le lettek csapva. Kéne valami más ellenség mert 4.ik alkalommal már nem lenne valami fun. Inkább csinálnának egy D1-D2 remastered edition-t vagy valami.
15.
15.
KőbányaKispest
Azért elég gázos az egész. Amikor kiadták anno a Diablo3-at, akkora siker volt, hogy kigyózó sorok voltak, meg éjféli parti nyitás a plázákban, erre pont ezt a játékot szarja le a Blizzard a legjobban.

Sajnos amik ma prioritást élveznek házon belül az a Heartsone, Overwatch, ebből a kettőből e-sportra megy rá a cég, marha sok pénz van belőle. Aztán jön a Wow, aminek legendásan kötelező hozni az új kontentet minden legalább második évben, mert világháború törne ki. Mi lenne a sok fizetős kockával, hogy nem kapnak új kieget.

És csak ezután jön szerintem a két legendás lorejuk, a Starcraft meg a Diablo, Az SC valjuk be, a ferdeszemű delegáció tartja fenn. Stratégia (pláne ez a hamisithatlan régi fajta, csak gyorsabb köntösben) mindig kelleni fog. A Diablo meg az a játék, amit az ember játszik, kimaxolod a karaktert, bohóckodsz még egy ideig a netes haverokkal, de aztán felállsz. Nincs benne annyi, mint itt sokan belelátnak, ez nem mmo,

Dekorálják, raknak bele szárnyakat, meg új pálya design, oszt ennyi. Meg jött egy kieg 2014ben. Ugyanúgy 1 kieget adtak ki hozzá, mint az előző kettőhöz. Én nem is vártam mást.

A játék szerintem régen visszahozta a fejlesztés költségeit, és ez volt a cél. Mindenki elment már onnan, aki fontos volt, Metzentől kezdve a fő designer mindenki. Mert megmondták szerintem, hogy nincs tovább. Merem állitani Metzen nem azért ment el, mert a család fontos volt, hanem mert a Blizzard átment erre az Overwatch, meg HS, nyomjuk az e-sportot faszságra, és a Diablo, Warcraft 4 ezek még csak asztalon sincsenek, amik igazán adják a Blizzard lelkét.

Mert oké, jó a két emlitett game, de nekem nem egy overwatch tracer meg mittomén adja a Blizzard stilust. Nem 13 éves vagyok sajna.
14.
14.
DarkLord
Én , pedig tényleg szeretem a Diablo-t, de idén még nem játszottam vele, csak 2-szer beléptem, hogy lefrissítsen a patch :S Szóval egyenlőre nagyon gödörben van a játék. Ez az új Diablo 1 cucc nagyon tetszik na azt ki is fogom próbálni azonnal, mikor jön a PTR belőle. Viszont én még, mindig nem hiszem el, hogy csak egy nekro és 2 új pálya lesz az új "nagy dobás" , ha tényleg ennyire lennének képesek egy 20 éves évfordulóra, akkor nagyot csalodnák bennük (ami eddig nem fordult elő), szóval én bizakodó vagyok és jön az a kieg a nekroval együtt!
13.
13.
Khaszás
#11: + Necro 2017 második felébe érkezik (ez is picit ciki mint ha csak most kezték volna el csinálni :/)
A diablo 1-es rész csak időszakos lesz valószinüleg :/
12.
12.
Gykrizsi
#10: Na hát ennek nem örülök, pont erre nem volt semmi szükség. Köszi az infót.
11.
11.
Khaszás
#8: Hát szerintem meg pont hogy abszolute érthető a "fanyalgás" ez amit it bemutattak nagyon kevés a játék jelenlegi szintjén halott! Jön az uj season 2hétig visssza tér a kemény mag (köztük én is) de jurney-t megcsinálják és kész ráadásul ugyan azt rakták be most is seasonba mint az előzőbe. Most félrene érts jó dolog a Necro de mi lesz vele? uj karakter 30p alatt felhuzod lvl70-re ezalatt kiprobálod a skiljjeit majd kb a 80% el is felejted mivel max 20% lesz használható a végén és ennyi a game nem változik nincs új act most a 2 uj hely az kb anyit fog érni mint az elözők 2x átmész rajta és el van felejtve. És ehhez hozájön az is hogy vannak olyanok akik pl nem szeretik a Necrot ök aztán tényleg nem kapnak semmit ezért lett volna jobb egy nagyob Kieg több tartalommal... :/ Ez számomra nagyon távol áll attol amit tavaj nyilatkozott valami benfentes hogy össze fogom magam sz*rni a bejelentéstől. Vicc volt az egész bejelentés az emberek mikor meglátták a 3 fő pontját a bejelentés menetének folyamatosan léptek le a közönségből a tapsolásos résznél alig tapsolt valaki meg hát az arcokról le lehetett olasni a csalódottságot :/ sajnálom azokat akik csak emiatt mentek ki azok rendesen arcon lettek csapva :/ Ez van ezt kell szeretni tény több ez is mint a semmi (a Retro patch-et kiváncsian várom viszont :) ) majd meglássuk remélem ök is belátják hogy ez igy kevés :)
10.
10.
Khaszás
#9: Azért nem teljesen pl a sebzések teljesen máshogy vannak belöve konzolokon (persze ettöl fügetlenül az élmény ugyan az :) ) van külön Dodge gomb ami a Pc-n nincs (játszottam keveset konzolon sok hasznát nem láttam ennek a gombnak ) A Season meg jövőre jön Konzolokra is már Season 10-től asszem mindent meg kap ugyen úgy Leaderboard kozmetic cuccok mint Pc-n
8.
8.
Machiavelli
#6: Én mocskosul várom már! Nagy Diablo fan vagyok. Az emberek fanyalgását nem értem, mert a Blizzardhoz megszokott léptékkel jönnek a kiegészítések, és maga a kieg is kb. azt tartalmazza amire ilyenkor számítani lehet. Ilyen sima haterek mindig is lesznek, hol több, hol kevesebb. Egy a lényeges! Én már várom mint a messiást
6.
6.
Prax
#3: A legtöbben pont ezért sírnak, mert csak egy karakterről van szó. Páran írták is, hogy a RoS óta nem volt jelentős kieg/dlc, ami 2014 márciusában jelent meg talán. Én soha nem játszottam vele, így nem tudom. Redditen eléggé csalódottak az emberek, de ott is inkább csak a hangos kisebbség van (szerintem).
5.
5.
Khaszás
#4: Szerintem csak a jelenlegi generációra jön Xbox360on nem tom hogy van de ps3-as verziót tudtommal már nem támogadtják régi verzióra meg érdekesen nézne ki a dolog :/ bár ki tudja :P
4.
4.
ViktorG
Xbox360-ra is érkezik a Necro? :O
3.
3.
DarkLord
Amúgy annyi f.sz van a hivatalos oldalon is meg a YT videó alatt is...sírnak össze-vissza meg csak rinyálnak.

Állítom nektek, ha jön új karakter az hozni fogja magával az új kiegészítőt is csak még nem akarták lelőni a poént. (Ha netán tényleg nem jön az új kieg, akkor ez nagyon sovány lesz, mert biza ezt pénzért fogják adni és nem ingyen patch-ben).

Viszont ez a retro cucc nagyon jó ötlet ezt várom is!
2.
2.
Shifty
Köszi, kiegészítettem vele.
1.
1.
Hab
Elivleg 4 boss-os diablo 1-es dungeon is bekerül, ez jövő héten kerül teszt szerverre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...