God of War trailer (PS2)

  • Írta: UnSeeN
  • 2004. február 22.
  • Videó
Link másolása

Gamespot - Santa Monica-ban bemutatták a Sony most készülő új üdvöskéjét a God of War-t. Ez egy harmadik személyű akciójáték lesz. Hasonló jellegű, mint a Tomb Raider, csak sokkal sötétebb hangulattal. A történet a görög mitológiából merít, így találkozhatunk benne sok misztikus lénnyel, mint például: küklopsz, hárpia. PC-s platformon való megjelenésről egyelőre még nincs hír, hiszen ez a stílus igazán a PS2-s játékosok körében dívik, de a képek és a videó alapján, én el tudnám képzelni PC-n is. A PS2 verzió megjelenése jövő év elejére várható.


God of War (quicktime) 17 MB

1.
1.
crytek
A ps plus premium jóvoltából lepergett életem első God of Warja a God of War HD

Elhiszem hogy mára ez egy kultikus sorozat lett ,de én az első rész kapcsán még nem látok benne semmi kimagaslót. Ez még hagyján, de még ennyi év után is bugos volt elég szépen... (texturákba beesés =halál,halál közben gyorsmentés, akadozgatások).A kamerakezelés is gyatra volt , gondolom emiatt hagytam el szép számmal a ládákat. Egészséges 7/10-nél nem több... story érthető volt a csökevény angolommal is de azért utána is olvastam hogy mindennel a toppon legyek... Tök örültem mondom kaptam a végén új fegyvert is. Gondoltam majd new game plusban újra letolom 1-el nehezebb szinten és kimaxolom a maradék 1-2 dolgot ami megmaradt. Aha nincs is new game plus lehet kezdeni a nulláról... Kösz nem

Most Series X-en jön a Gungrave G.O.R.E letolása aztán vissza ps5-re God of War 2-özni (bár erről előre elolvastam mindent így tudom kb semmibe se lépett előre csak nagyobbak lettek a pályák, szóval ez se lesz akkora katarzis)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...