A Steep lényege két percben

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 10.
  • Videó
Már a nyakunkon van a Ubisoft nyitott világú sportjátékának megjelenése, így a hátralévő szűk egy hónap elég sűrűnek ígérkezik. Az első bétateszt ezen a hétvégén veszi kezdetét, ami egyelőre zárt lesz.

A téli extrém sportokra kihegyezett nyitott világú Steep elég sokrétű elfoglaltsággal kecsegtet. Például snowboardozhatunk vagy siklóernyőzhetünk a gyönyörű hófödte Alpokban. Az alábbi előzetes bemutatja a játék lényegét, ideális gyorstalpaló azok számára, akik nem tudják hova tenni a jövő hónapban érkező címet.

A következő kedvcsináló a multiplayerre és a különféle megnyitható öltözetekre koncentrál. Ha szeretnéd, unikornis- vagy zsiráfjelmezben is szelheted a végtelen havasokat. Szó lesz a testreszabási funkciókról is, elvégre csak egyedi karakterrel érdemes nekivágni a kalandnak.

A Ubisoft megerősítette, hogy szezonbérletet is válthatunk a Steephez. Ha a 80 dolláros Gold Edition megvásárlása mellett döntünk, három DLC-t tölthetünk le a játékhoz a premier után. A Winter Fest Pack a szánkózásra és az új kihívásokra koncentrál, az Extreme Pack pedig három új sportággal bővíti a felhozatalt - ezek a rocket wing, a bázisugrás és a speed gliding. Az Adrenaline Packban három egyedi éjszakai kihívás vár ránk, és persze egy rakás új ruha, deszka és wingsuit is.

Az első bétateszt ma, azaz november 10-én indul. A próba zárt lesz, de itt még jelentkezhetsz rá. A második bétára még ebben a hónapban sor kerül - ide már mindenki bejuthat.

A végleges verzió december 2-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
user101
Könyörgöm mondjátok, hogy lesz Vive-ra ! :D
3.
anarchoid
Wingsuit nagyon baro snowboard elmegy de pl sima sieles teljesen felesleges szvsz

csak a wingsuitert erdemes lessz megvenni ;)

2# : Xbox One -on most elesedett 10kor (11 CET)
2.
FiveSalmon69
Sikerült bejutnom a PS4-es bétára, tegnap este le is töltöttem, de egyelőre server connection error-al fogad. :(
1.
pucu9011
Egy Skate 4 is jó lenne már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...