Leáll a Wii U gyártása Japánban

Link másolása
Alig egy héttel a pletykák és a cáfolat után úgy tűnik, hogy a Nintendo mégis leállítja a Wii U gyártását Japánban. Pontos dátumot még nem közölt a vállalat és egyelőre azt sem tudni, hogy mi a helyzet a világ többi részével.

Múlt héten az Eurogamerre hivatkozva írtuk meg mi is, hogy a Wii U gyártását leállítja a Nintendo. Ezt akkor a vállalat cáfolta, azonban most kiderült, hogy a hír mégis igaz volt részben.

A cég a Wii U hivatalos japán oldalán erősítette meg, hogy a masina gyártását le fogják állítani. Pontos dátumot még nem közöltek, csak egy kis felhívást tettek közzé a gép leírása mellett. Más régiókkal kapcsolatban egyelőre nem érkezett hír, így csak a japán gépek gyártásának a leállítása biztos.

2.
2.
user101
Nem lesz, a nintendoról van szó... Se a marketinghez, se a fejlesztéshez nem értenek ( pontosabban az összevállogatáshoz ;). Drága lesz, gyenge és már most szarúl promozzák. Most lefogadom bármiben, hogy a történelem legnagyobb buktáját elkönyvelő wii-u leszorúl az első helyről... és ezzel a teljes dobogó s nintendóé lesz! ;(
1.
1.
mestermagyar
Van egy olyan sejtésem hogy az utódkonzol az ARM-nek és egy kis dömpingnek köszönhetően viszonylag olcsó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...