Launch traileren a Tyranny

Link másolása
Örülhetnek a harcore RPG-k rajongói, ugyanis végre megérkezett az Obsidian által fejlesztett Tyranny. A megjelenés alkalmából természetesen befutott a launch trailer is.

Mától végre elérhető az Obsidian által fejlesztett harcore RPG, a Tyranny. A játék egy egyedi fantasy világban játszódik, ahol ráadásul a megszokottaktól eltérően nem a jó oldalt, hanem a győzelemre álló gonoszokat fogjuk képviselni. Nonlineáris kampányt, nehéz döntéseket és egy komoly RPG-t ígérnek a fejlesztők.

Alább megnézhetitek a launch trailert:

10.
10.
Necreon
ACG / Angry Centaur Gaming -et ajánlom ha review-t néznének a lent érdeklődők. Képesek arra negyed órában amire Angry Joe 40 percben, a bullshit-et kivágva, és toronymagasan jobb videóik vannak bármelyik "komoly" lapnál.
9.
9.
nomcsa
Nagyjabol en is egy 5 oraja tolom es eszmeletlen jo, a pillarsnal konnyebb egy picit, jobban kezre all es kreativabb is, ha valaki nem jatszott meg hasonlo jatekokkal annak annyit kell tudni hogy olyan, mint a Dragon Age felulnezetben, csak mint RPG, ugy jobb ez.
8.
8.
tundrish
#7: Köszi az infót.
OFF/
Nem akarok nyelvtannáciskodni, szóval becsszó nem bántásból írom, csak ez egy gyakori hiba: egyelőre és nem egyeNlőre.
ON/
7.
7.
DarkLord
Egyenlőre jóval könnyebbnek tűnik, de kb. 5 órát játszottam vele és nekem ez az egyik fő stílusom, így lehet, hogy amire én azt mondom könnyű az másnak nem az. De eddig a Pillars of Eternity-nél jóval könnyebb.
6.
6.
Rezsidémon
na ez igazán jónak néz ki, csak valószínűleg időgyilkos :D
5.
5.
Kelan
#4: Ha valaki próbálta, ez engem is érdekelne :)
4.
4.
tundrish
#3: Nehézsége is Pillars of Eternity szint? Mert nekem az kicsit sok volt. Persze élveztem, hogy kihívás volt a harc, csak időhiány miatt (meló, család) nem volt érkezésem eléggé beleásni magam, úgy meg sokszor futottam bele kudarcba.
3.
3.
DarkLord
Szokásos régi iskolás minden tekintetben a játék. Közelmúltból, mint a Pillars of Eternity, ha azzal játszottál ez is tetszeni fog. Rég múltból, pedig Baldurs Gate és társai, mindig jó az ilyen játékokat a piacon látni!
1.
1.
DarkLord
Nagyon vártam és már bele is csaptam a játékba, eddig elég jó hozza a régi oldschool feeling-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...