Megvan a RollerCoaster Tycoon World dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Már a vidámparkos játékok között is háború dúl, elvégre a RollerCoaster Tycoon World egy nappal korábban kerül a boltokba, mint a riválisa, a Planet Coaster. Ha kedveled a műfajt, nehéz lesz választanod közülük. Vagy nem?

Az Atari szerint november 16-án lép ki az Early Access-státuszból a RollerCoaster Tycoon World. Az időpont azért érdekes, mert nagyjából egybeesik a Frontier Developments hasonszőrű játékának november 17-i premierjével. Nekünk azt ne mondja senki, hogy véletlenről van szó!

A fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy a vidámparkos címet számos bírálat érte korábban, a steames értékelések sem igazán meggyőzőek, de a srácok letették az esküt, hogy általános optimalizáláson esett át a program, ráadásul a grafika is javult és új funkciók kerültek bele. Bekerült a kalapba a fejlődési rendszer, az új felhasználói felület és a részletesebb építkezés is.

A premier örömére RollerCoaster Tycoon World árát is megnyeste az Atari, 50 dollár helyett most csak 34,99 dollárt kell fizetnünk érte.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...