Itt a Ghost in the Shell első trailere

Link másolása
A rövid teaser videók után végre befutott a Kodansha Comics híres mangasorozatának, a Ghost in the Shell élőszereplős változatának az első trailere. Csekkoljátok!

2017. március 31-én kerül a mozikba a Ghost in the Shell élőszereplős változata, melyben a 9-es szekció különleges alakulatának vezetőjét Scarlett Johansson alakítja majd. Beat Takeshi Kitano játssza Daisuke Aramakit, Juliette Binoche lesz Dr. Ouelet, Michael Pitt pedig Kuze bőrébe bújik, míg Pilou Asbæk azt a Batout kelti életre, aki Johansson társa a nyomozásban.

Most megérkezett az első hosszabb trailer is, melyet alább tekinthettek meg.

37.
37.
Heldengeist
#35: A Shigurui például pont olyannak tűnik, mint amit keresel. Ez sorozat, feature filmből most nem ugrik be semmi.Illetve még szóba jöhet a Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuioku-hen. Előbbi véresebb, nem egy romantizált szamuráj történet, 12 részes sorozat, utóbbi 4 részes OVA, szintén odanyesnek benne, de visszafogottabb.
35.
35.
Hab
#34: Én nagyon kevés animét ismerek ami tényleg tetszik, legtöbb számomra bugyuta, és a rajzolása sem tetszik.
Akita, GITS, Sword of a Stranger, Mononoke Hime a kedvencek. Régóta vágyom vmi jó kis belezős szamurájos animére, amit felnőtteknek szántak. Ha valaki tud ilyet ajánlani, annak megköszönném :)
34.
34.
Mortis
#32: kösz a felvilágosítást. az újat érdemes megnézni?
#31: tudtommal nincsenek ilyen animes cuccok SZTE-n, pedig két kar körében is mozgok.
olyan mint az EL nincs sok: hentai-ból lehetnek ilyenek, de az túl durva; thriller-krimi szerűségekből is lehet, de az az átlagos EL célközönségnek uncsi( tinédzserek ugye). nagyon ügyesen összeollózott cucc, csak a minőségén ez nem segít.
33.
33.
Heldengeist
#31: Nem feltétlenül. Néha totál ok nélkül divat lesz valami teljesen felejthető vacak. Néha spontán felkapják, néha egy véleményvezér megeteti a nyájával. Valószínűleg ez is csak jókor kapott el egy hangulathullámot, a formulájára pedig a kamaszok mindig vevők voltak. Mint mondtam, ez pontosan egy 10 évvel korábbi TG. Csak utóbbinak állítólag legalább a mangája jó, előbbinek meg még rosszabb.
32.
32.
Necreon
Valaki mint ha mondta volna a másik oldalon (délelőtt belefutottam mobilon most nem keresem vissza, egyébként GK: mobilról, opera miniből képtelenség bejelentkezni, tökéletesen beírd ID/PW párra GK-s hibakódot dob ki, szóval nem arról van szó hogy nem tölt be, hanem konkrétan "rossz jelszó", holott nem), hogy több film is van mert mostanában kijött egy csomó.

Az eredeti filmnek a felújított változata jött ki (szerintem nem lett a legjobb egyébként, ne bolygassuk ami jó ahogy van), és négy másik, ami egy: az ARISE, és még 4 alcím hozzá. Az ARISE az 1 film, négy nagy darabban, de több hónapos eltérésekkel jöttek ki a darabjai.
31.
31.
Juha
#25: Kinek mi tetszik. Nem vagyok anime-fan, viszont egyetemista koromban rengeteget végignéztem. Összesen 3 maradt meg úgy, hogy még ma is elővenném: a GITS, az EL, és a Death Note (arra azért még akkor várnom is kellett, mert akkor jöttek a részek + ugye kb. 4-7 nap az angol, majd a magyar felirat).

Ezeken kívül még a Berserk, ami nagyon tetszett, de mangát nem ismerő halandók a 2. résszel kezdjék, az első sokakat elriasztott már. Lehet folytatták az anime-t is, de én az első sorozatra gondolok.

Azért valami csak van az EL-ben is, ha ennyire bennmaradt a köztudatban, pedig millió más pucérkodós/hentelős anime van még. Őszintén nem tudom mi az a plusz amit ad, de nem a nosztalgia, mivel akkoriban sok ilyen volt még (szte-n voltak anime-esték is, nem tudom még van-e ilyen!?).
30.
30.
Onion
Ez film is 90% látvány, 10% történet. Nem nézem meg már unom látvány filmeket.
29.
29.
hedzsooo
Barackostej: Takeshi Kitano nevéből a Beat-et vedd már ki légyszíves, nagyon szúrja a szemét annak, aki ismeri, kedveli a filmjeit. Az a "Beat" egyébként is így kellene legyen, idézőjelben de te gondolom nem a munkásságáról akartál itt írni, hanem a nevét elírtad csak....
27.
27.
hedzsooo
#19: Igen jól láttad, Major góréja lesz. Én nagyon megörültem neki, mikor megláttam az 1. teaserben, mert már akkor tudtam h még van remény, lehet ebből a filmből vmi jó is még a végén. :)
26.
26.
Prax
Én az Akirából néznék meg szívesen valami hasonlót.
25.
25.
Heldengeist
#22: Tudod, azért van különbség, amikor valami felvet egy gondolatot, körüljár, de nyitva hagy értelmezésre, aközött, hogy szempillantásnyi időre megvillant valamit, aztán felé se szagol többet. Ez a különbség egy Elfen Lied és például egy Serial Experiments Lain között. Persze láttam én már embert a Sword Art Online mellett is azzal érvelni, hogy érdekes kérdéseket vet fel/tárgyal erkölcsről és a technológia és ember kapcsolatáról, de ez ugyanolyan bullshit. Egyszerűen ami az EL mellett szól, hogy "klasszikus", így sokak szemében kikezdhetetlen a tekintélye.
24.
24.
user101
Érdekes vegyesség van bennem ezzel kapcsolatban... Egyszerre imádom és utálom is egyben. Legyen már március ! :D
23.
23.
Na ilyenkor jut eszembe hogy Scarlet nem normalis amiert kisebbittette a melleit. Qrva elet...:-(
22.
22.
Antihero
#12: És az miért baj? Mármint ha csak felveti a gondolatokat. Vagy számodra nem vetette fel eléggé ahhoz, hogy igazi vitát lehessen belőle nyitni, vagy nem avatott be eléggé a világba, a részletekbe, hogy erről szerinted értelmesen lehetne beszélni?
Én speciel sokkal jobban kedvelem, ha a film csak felveti a gondolatot, felteszi a vitaindító kérdést. De ezt embere válogatja. :)
21.
21.
Antihero
#15: Szerintem messze nem ugyanaz a kategória. Nagyjából a felsoroltakat igaznak találom a Tokyo Ghoulra, mivel az szerintem még csak fel sem vet gondolatokat a szokásos bullshiteket kívül, amik néha megjelennek egy-egy animében. Felületes, nyitva hagy minden történeti szálat, (gondolom a manga okán, de ennek nem néztem utána) és ezáltal tényleg nem mond semmit. Ez legalább felvetett kérdéseket. Komolyan ezért szidunk egy filmet, miközben a transformers és az általam is kedvelt Marvel filmek vezetik a toplistákat? :) Na azokban negyed ennyi mondani akarás sincs. Bár ez nem javít a film minőségén, de ha képes legalább annyi gondolatot megindítani, mint az eredeti, akkor már nem lesz vele baj.
20.
20.
Őrnagy
Ez a Scarlet szerintem nagyon butuska arcu, nem értem, miért fut ennyire a szekere. Persze jó csaj, de az arckifejezése Miss Röfiére emlékeztet.
19.
19.
mamgu
Jól láttam mintha egy pillanatra, Kitano Takeshi is benne lesz?
18.
18.
PolluxHUN
#1: Pedig pont hogy Kuze lesz bent! Utolsó jelenet monológja...na az ő.
sőt az imdb-n is ott van hogy ki a színész kuze szerepére.
17.
17.
kamgecam
Nem tetszik.Nagyon MÛanyag, gagyi a látvány.
16.
16.
Hab
#13: Én huszonévesen láttam az Elfen Lied-et, és még mindig tetszik. Azámomra elgondolkoztató volt, brutális és néha vicces.
Akirához persze nem érhet fel, az a kedvencem.
15.
15.
Heldengeist
#13: Ja. kb. ugyanaz, mint a Tokyo Ghoul manapság.
14.
14.
roli33
#2: El fog készülni, bár az még soká lesz. Justin Lin a producer, kb. ennyit tudni egyelőre. Elég sok manga/anime adaptáció van a láthatáron.
13.
13.
Mortis
#12: A manga úgy tudom még rosszabb. amúgy szerintem a legtöbb ember akinek tetszik tinédzser korukban látták - ahol saját tapasztalatból tudom, hogy könnyebben beveszi a gyomor az ilyeneket s jó 'mélyeket' lehet gondolkozni a témáin-, akkor tetszett nekik, de már évek óta felé se szagoltak. gyanítom felnőtt fejjel nem csak kínosnak, hanem egyenesen károsnak gondolnák.
#4: nem ismered az Akirát? pedig ha szereted a posztapokaliptikát, a régi vágású japán animációt és pörgést, akkor kötelező darab a film és manga is mindenképpen: a mangát még én sem fejeztem be, de a film csak az egyharmadát dolgozza fel a sztorinak, szóval a teljes produktumért mindkettőt számításba kell venni.
#5: amúgy nem 5-6 film van? beleszámolva a pár éve megjelenteket, ahol ugye Kusanagi elég máshogy néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...