A márciust is lekési az új Zelda?

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 15.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint lekési a márciust és így a Nintendo Switch rajtját is a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, miután a lokalizálás munkamennyiségét alaposan alulbecsülte a Nintendo.

Emily Rogers viszonylag megbízható informátornak számít Nintendo-fronton, és a minap éppen azt találta mondani, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild csak jövő nyáron fog megjelenni a jelenleg kommunikált március helyett. Rogers úgy tudja, a lokalizálás munkamennyiségét becsülték alá a cégnél, egész egyszerűen nem készülnek el időben és hibamentesen a játék fordításával.

Mindez azt jelentené, hogy az új Zelda a Nintendo Switch premierjét is lekésné, arról nem is beszélve, hogy ez már a sokadik csúszása a játéknak, amit eredetileg kizárólag Wii U-ra fejlesztettek. Meg kell jegyezni persze, hogy a Breath of the Wild a cég eddigi talán legambiciózusabb projektje, és minden korábbi Zeldánál nagyobb szabadságot ígér a rajongóknak.

1.
1.
Grabowsky30+
Van egy haverom aki konkrétan az új Zelda miatt vett anno Wii U-t, most majd vehet egy Switchet is hátha arra sem jelenik meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...