A Nintendo képtelen kibékülni a rajongói munkákkal

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 21.
  • Hír
Link másolása
Mint tudjuk, a Nintendo nem igazán kedveli a felkapott rajongói munkákat, az idén is több olyan projektet szedetett le az internetről, amely az ő munkássága előtt tisztelgett volna. Úgy tűnik azonban, hogy nem érte be ennyivel.

Habár nem példa nélküli, hogy egy cég parkolópályára tetessen bizonyos rajongói munkákat, a Nintendo hírhedten hatékony ezen a téren: a bejelentés után általában napok kérdése, hogy a kiotóiak ügyvédei kopogtassanak a fejlesztőknél, és a kukában végezzék a sokszor évek óta készülő projektek. Így járt idén a Metroid 2 előtt tisztelgő AM2R és a Pokémon Uranium is.

A játékosokat azonban nem lehet visszafogni, mindkét fejlesztést beszavazták a The Game Awards rajongói munkákat tömörítő kategóriájába, így az a furcsa helyzet állt elő, hogy a Nintendo által is támogatott és felügyelt díjátadón olyan játékokat lehetett volna díjazni, amit egyébként a cég abszolút nem néz jó szemmel.

Volna? Bizony, a hétvégén rejtélyes módon eltűnt a jelöltek közül az AM2R és a Pokémon Uranium is, így most már csak két cím - a Brutal Doom 64 és az Enderal: The Shards of Order - van versenyben a kategória díjáért. A szervezők nem közöltek még semmilyen információt a témában, de lenne egy tippünk, hogy ki áll a háttérben...

12.
12.
Edgar26
#1: Pedig ez nagyon jó alap lenne, jól néz ki. Köszi a videót, nem találkoztam még vele.
11.
11.
Hunszi
Van a földön egyáltalán még olyan ember, aki gyeremeki lelkesedéssel alig várja a következő Mariót? elképesztően unalmas már, csak ez megy, amikor a Nintendoról van szó...van pár cím s azt orrba szájba eladják, Mario kartozik, Marioa galaxysban van, Mario papír, Mario 3D, Mário és barátai, Mario kis konyhája...mi a lófff fog még jönni? Switchről is még semmi hír de már rebesgetik, hogy egy új Mario címmel fog rajtólni....Nintendo 90`s Reboot kéne legyen a Switch neve, mert, hogy új alkotás nincs az tuti, csak a 90es évek pár klasszikusa kiadva 66 új változatban.
10.
10.
Kakaoo
Ha nem lesz Metroid akkor du**ák fel maguknak a Splatoont és a többi újrahasznosított cuccot!
8.
8.
zozo76hun
ugyanmar. kijon meg egy mario es meg is van oldva a innovacio. :)
7.
7.
DON GONDOCS
Ez a tipikus ha mi nem, akkor ti sem Mert lehet jobb játékot csinálnának a címből mint a Nintendo az elmúlt 15 évben.
6.
6.
gegory
Hát ezzela viselkedéssel oda fog kerülni ahova a Sega. Lesz egy brandjük amit minden platformon tiszteletét teszi és annyi...meg is érdemli.
5.
5.
pstomi
Ezt vajon, hogy magyarázza majd ki Norbi. Elég undoritó lépés.
4.
4.
Dreadlox
Régen szerettem a Nintendot, de az utóbbi időkben egyre gusztustalanabb amit művelnek. Nem szoktam ilyen rosszindulatú lenni, de remélem a Switch megbukik és a Nintendo is becsődöl és valami emberbarátibb céghez kerülnek a szerzői jogok. Pénzéhes és lusta banda ez már. Játék szinte nulla a saját szarukat se promozzák.
3.
3.
#2: Így van, és erre jön a Switch...hatalmas bukta lesz.
2.
2.
Heldengeist
A nintendo teljesen a 90-es években ragadt. A közösségi média működését és visszahatását a játékiparra sem nagyon értik, valószínűleg ez is magyarázat arra, miért döglődik az egykori piacvezető a nagyon rosszul marketingelt Xbone alatti részesedéssel.
1.
1.
crytek
Úgysem készül el soha de akkor erre a Zeldára is ez a sors várt vagy már ennek is vége..

https://www.youtube.com/watch?v=FFx38t4ydY0
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...