Tavern Keeper - a Game Dev Tycoon alkotóitól

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Greenheart Games anno nagyot gurított a Game Dev Tycoonnal, most pedig bemutatkozott a csapat következő alkotása, amely egy fantasy kocsmaszimulátor lesz. A kalandorok és mindenféle sötét alakok legnagyobb örömére!

Egy nagydarab fickó mered ránk a pult mögül, a sötét helyiségben megannyi gonosztevő, kalandor és csavargó tölti az idejét. Ismerős a helyzet a fantasy anyagokból, ugye? Nem is gondolnád, hogy milyen nehéz egy ilyen csehó üzemeltetése, még szerencse, hogy a Game Dev Tycoon alkotóinak új játékában épp ez lesz a feladatunk.

A Gameheart Games alkotásában nekünk kell felhúzni egy vendéglátó egységet. Kezdetben csak egy útszéli lebujunk lesz, ám kitartó munkával az alapterület is megnő. Feladataink sokrétűek: be kell szereznünk az élelmet és az italokat, kereskedhetünk, zenészeket fogadhatunk fel, és el kell szállásolnunk a betévedő vendégeket.

Természetesen nem hagyhatjuk, hogy lepukkanjon a kocsma, ki kell takarítanunk a szobákat és az ivó többi részét, valamint a kötözködő vendégeket is ki kell dobnunk - az alkalmazottak sok terhet levesznek majd a vállunkról. Szolgáltatásaink, valamint az étel- és itallap idővel kibővül majd.

A humorban bővelkedő Tavern Keeperre egyhamar nem tehetjük rá a mancsunkat: a srácok jelenleg az alfát kalapálják, a béta valamikor 2018 folyamán érkezik PC-re.

A képeket a galériánkban keresd!

Köszi, kekesi!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...