Így trükközünk a Steepben

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 25.
  • Videó
Link másolása
Milyen extrém sport az olyan, amiben nem lehet trükközni? Szerencsére a Steepben a lesiklás percei nem unalmasan telnek, pontokért és hírnévért ütős mutatványokat mutathatunk be. Két fejlesztői napló érkezett.

Kezdjük az első videóval, melyben a fejlesztők elmesélik, milyen nehéz feladat volt lemodellezni az Alpokat. Szerencsére sikerrel vették az akadályt, hatalmas kiterjedésű hegyláncon hódolhatunk különféle sportoknak, beleértve a snowboardozást, a siklóernyőzést és a wingsuitozást is. Rendszerint egy magas hegycsúcsról indul a móka, aztán irány lefelé.

A Ubisoft Annecy fejlesztőinek nem kellett messzire menniük, elvégre irodájuk az Alpok lábánál áll. A második fejlesztői naplóban a trükközésé a főszerep, bepillanthatunk a kulisszák mögé, kiderül, hogyan digitalizálják a mozgásokat. 

A Steep december 2-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

1.
1.
Nem igazán tudom eldönteni, tetszik-e nekem ez a játék. Teljesen hidegen hagyott a bejelentés óta, aztán kipróbáltam a betat, nyúztam 4+2 órát, aztán viszont hozzá sem nyúltam, nem is hiányzott, úgyhogy letöröltem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...