Warhammer: End Times - jön a Karak Azgaraz DLC

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 28.
  • Letöltés
Jó tudni, hogy a Fatshark nem hagyja cserben kooperatív akciójátékát, amely pont egy éve jelent meg. Érkezik az eddigi legnagyobb patch, pluszban az új fizetős DLC is, amely havas tájakra kalauzolja a rágcsálóirtókat.

Az eddigi legnagyobb patch ágyaz meg a Warhammer: End Times - Vermintide legújabb fizetős DLC-jének. A változások listája elég terebélyes - jó tudni, hogy a Fatshark még egy év elteltével is támogatja a co-op mészárszéket.

Ami a bővítményt illeti, pontos dátum még nincs hozzá, viszont, ha regisztrálsz ezen az oldalon, hozzáférhetsz a nyílt bétához a Steamen - ugyanitt egy trailer is megnézhető róla.

A Karak Azgaraz voltaképpen egy törp erőd, amely a zord hegyekben található. Sajnos a skavenek elfoglalták a helyet, de hőseink eltökélték, hogy megtisztítják a patkányoktól. A DLC három térképet tartalmaz: a Khazid Kro a törpök ősi csarnoka, a The Cursed Rune a hegyek havas lankáin található, míg a Chain of Fire-ben a hegytetőre másznak fel a szereplők, hogy meggyújtsák a jeladó tüzet.

Két új fegyver is gazdára vár: a törp ranger a Warpicket veheti kézbe, míg a boszorkányvadászunk a Falchiont.

A Karak Azgaraz 8,99 euróba fáj, és a konzolos verziókhoz is letölthetjük.  Friss képek a galériánkban:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...