Egyhamar nem lesz új Battlefield

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 30.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen nemrégiben Londonban beszélt a cég befektetőinek a Battlefield- és a Battlefront-széria jövőjéről. Kiderült, hogy az előbbi jövőre biztosan nem kap új részt.

Blake Jorgensen a cég befektetőinek tartott londoni konferencián elhintette, hogy egyhamar nem folytatódik a Battlefield-sorozat. Jövőre tutira nem kapunk új részt, erre legkorábban csak 2018 folyamán kerülhet sor.

Bár konkrétumokkal nem tudott szolgálni, Jorgensen szerint úgy tudna a sorozat még több játékost megszólítani, ha az új Battlefieldben is az Ultimate Teamhez hasonló modellt honosítanának meg.

A közelgő Star Wars: Battlefront-játék is szóba került. Ez már jövőre jön, és a klasszikus trilógia karakterei helyett az új filmek szereplői tűnnek fel benne, így szélesebb közönséghez is eljuthat.

Az előző részből 14 millió példány talált gazdára, és bár sokan bírálták a játékot, az EA hallgatott a kritikákra, így összességében "egy sokkal nagyobb és sokkal izgalmasabb" Battlefront készül náluk. A játékon a DICE és a Motive Studios dolgozik és ősszel láthat napvilágot.

22.
22.
kopic
18.
18.
Neo1989
Az egyhamar mennyi, 3-4 év nem sok idő.
14.
14.
ollie92
Na ez jó hír :) Így lesz 2 évre egyetlen BF, amit nagyon remélem elkezdenek tovább tömni, 2 hét múlva új pálya, de az 1. DLC a csigazabálókkal csak márciusban lesz :/
De addig is sok dolog hiányos és rosszul van belőve ( medálok, ládák, warbond )

Hajrá DICE, húzzatok bele !
10.
10.
lolal90
Ez az üzleti lépés várható volt az EA részéről. A Battlefront szerintem alapvetően jó játék , most is nagyon szívesen játszok vele , meg akár 2 év múlva is. Ha van season passod a tartalom se kevés. Inkább úgy fogalmaznék , hogy a lehetőségek tárháza szegényes benne. A járműves küzdelmeket kellet volna 1-2 DLC ben megoldani jobban és az égvilágon semmi gond nem lett volna.
8.
8.
Csoki80
Jó lenne, ha nem is jönne többet. Nekem a Battlefront II volt az utolsó amit felraktam tőlük, meg a Battlefield Vietnam, azóta nem fog meg a sorozat, csak rókabőr lehúzás.
6.
6.
Drazhar
Ez miért hír? :D
Azért nem jön jövőre, mert BF2 jön, ez meg '18-ban. Ez az EA új modellje, most ezek lesznek vetésforgóban kifulladásig.
5.
5.
Mármint számozottat nem, gondolom... :D
4.
4.
Gykrizsi
Persze, mert jön a Battlefront II :)
3.
3.
crytek
#2: Felbuzdulva a sikeren remélhetőleg beindul az 1 VH-s játékok ömlesztése.

Részemről egy Deadly Dozen,Vietcong folytatás vagy remastered lenne a nyerő.
Mai grafikával ezek a dzsungeles részek nem gyengén ütnének.
2.
2.
dvs00
Faszomat azt. Pedig jöhetne a II vh-s rész végre bazmeg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...