A GameStar Télapója elmondja, mit kérsz a fa alá

Link másolása
Ki tudna nemet mondani egy GameStar-előfizetésre? A srácok elég meggyőzőek tudnak lenni, és már a Mikulás is nekik dolgozik - videós bizonyítékot szereztünk a módszereikről.

Elindult a GameStar-előfizetési akció, melynek keretein belül fél vagy egy évre fizethettek elő kedvezményesen a magazinra, mellé pedig bezsákolhatjátok az év legjobb játékait, vagy pár menő gamer kiegészítőt is.

Persze nem akarnak ráerőltetni senkire semmit, és ahogy a videóból is kiderül, pusztán szép szavakkal, mosollyal és kedvességgel próbálják a helyes döntés irányába terelni a rajongókat. Meg azokat, akik még nem rajongók, de majd azok lesznek. Aki nem hiszi, annak utánajárnak.

39.
39.
br1Koo
#37: Igen, otthon a vita/verseny csak mocskolódva történhet, ez a minta. Nézd meg csupán a politikusainkat.. Érdekes módon nyugatabbra le tudnak ülni egymással egy asztalhoz a kamerák elött is, és nem kötnek bele minden egyes szavába a másiknak..
38.
38.
Extol
Nem mindenkinek adott (itt Magyarországon) egy fűtött iroda ahova be ülve a látszatmunka mellé olvassa az online magazinokat, nekem se internet, se okostelefonom sincs ott ahol dolgozom, jó néha ha lehetőség van rá leülni egy kicsit és belelapozni valamibe
37.
37.
Yanez
#35: Nem értem miért baj az, ha két gamer oldal barátkozik egymással. Az összetartás és a barátság szerintem inkább előny! Sőt, példaértékű!
36.
36.
kopic
35.
35.
kopic
30.
30.
Balazska4
hogy nevezhetsz senkiházinak egyáltalán valakit akit nem is ismersz na ilyen emberek nincsenek ott.
25.
25.
Gykrizsi
#23: Lehet, hogy én futottam bele rossz számokba, de nekem ez jött le. A digitális meg nem érdekel, magazint azért veszek, hogy kézben fogjam, online ott a gamekapocs.
23.
23.
kekesi
#16: Nem tudom miről beszélsz, ugyan nem vagyok rendszeres PC Guru vásárló (évi max 1-2 számot veszek), de egyszer sem találkoztam benne a konzolokat/konzolosokat szídó részekkel. Sőt szerintem ezen a téren teljesen korrektek, ugyanis konzol exkluzív játékokat is tesztelnek, méghozzá elég objektíven. Amúgy meg lehet venni digitális formában is teljes játék nélkül.
22.
22.
br1Koo
Imádtam a GS-t tinédzserkoromban olvasni. Igényesek voltak az írásaik, jó rovatok voltak az újságokban, egyszerüen volt érzékük az újságíráshoz. Sajnos manapság a küllem rá ment a tartalom rovására szvsz, ezért nem is igazán veszem meg az újságot, pedig anno A-tól Z-ig kiolvastam a GS-t. Bizony nálam a Gamekapocs nagyon csúnyán elpicsázta a Gamestart, szerintem érthetö okokból.
21.
21.
Kolompár Tarzan
http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/ujcov.html
18.
18.
Heldengeist
Szerintem a nyomtatott magazinoknak amúgy sem lehet már nagy piaca. Pláne ilyen témában. 2007 vagy 08 óta nem vettem, mert online úgyis több anyagot találok az engem érdeklő dolgokról, a magazinok ára pedig a kezdeti 1200 körüli összegről valami 1800 környékére emelkedett addigra.
16.
16.
Gykrizsi
#12: De a GS-nek nem kéne annak lennie. Másfelől azért mert valami ps guru, számomra nem magától értetődő, hogy a másik oldalt fikázzuk. Másrészt meg szerintem ezeket a hardver szektorokat, még a pc-sek sem olvassák el, max a slozin, amikor már tényleg nincs más. Oldalakat képesek írni egy ramról, amikor úgysem érdekli az olvasok 99%-t, csak azt nézik, hogy 8 gb kell battlefieldnek.
14.
14.
kopic
#9: Mi mindig az 576-t vettük régen, na az staff, ár (700 Ft ha jól emlékszem) minőség, minden tekintetben egy fantasztikus újság volt.
2003-2010 közepéig terjedő összes száma megvolt anno. Annál jobb gamer lap szerintem nem is nagyon létezett hazánkban. Bár a Kbyte nem ért fel a konzolhoz, mert ugye 2008-ban sajnos valami kiadó váltás történt, így sok régi jó szerkeszto lelépett, és így 576 Kbyte néven ment tovább (már Pc-vél is foglalkozva) kb 2 évig.
Régi szép idők.:(

Gs, Guru 2e-t meg tényleg egy vicc, annyit rohadtul nem er meg.
13.
13.
Machiavelli
12.
12.
Machiavelli
#9: Nem értem, hogy konzolosként mit vársz egy olyan laptól aminek az a neve, hogy PC GURU. Ez kb olyan mintha én szapulnám Konzol Gurut, hogy miért nincs benne PC-s cikk, vagy PC-s hardver.
11.
11.
kopic
#10: Tudom, hogy Mucsi a színész, hatalmas forma a pali.:D
De am csak 1 betűt tévedtem szóval...:)
10.
10.
Gykrizsi
#8: Az mocsy, mucsi a színész. :) de ott van egyébként.
9.
9.
Gykrizsi
Az a baj, hogy minden jó konzolos lap megszűnt. Az a bajom a gsvel és a guruval is, hogy: 1. Miért nincs ajándék nélküli újság. Nekem nem kell konzolosként ez, és nem akarok érte fizetni. 2. Állandóan a konzolokat szapulják, mert a masterrace így, úgy (guru ebben kiemelkedő), az újság 1/4 hardver baromság, ami a konzolosok leszarnak.

De tényleg, ha ajándék nem lenne, és lenne 800 ft, venném is. De így sajnos a magyar videojáték magazin piac halott.
6.
6.
Hofi3
Engem biztos, hogy nem beszélnek rá. 2009-ben végleg lejöttem róluk. Elég volt abból a lapból. 1999 októbere óta vettem, amióta először megjelent, de egyre szarabb lett. Azért az önimádatnak is van határa, amiből elegem lett.
5.
5.
Extol
Aranyos, mondjuk én csak azokat a kiadásokat szoktam megvenni amiben olyan téma van ami érdekel. A gondolatkeltő, homok a gépezetben stb írások mindig is érdekeltek volna, de külön nem tüntették fel sehol az aktuális témájukat, így kevés lapot vettem, de azok jók voltak. Biztos remek témákról írtak, a konkurenciában, PC Gurunál meg az a jó hogy évekre visszamenőleg lehet megvenni egy egy számot
4.
4.
vanpear
#3: Csak hiszed, hogy nem létezik konkurencia. Szerinted mindenkinek annyi ideje van amennyit csak akar ? Az IWIW miben ment tönkre? A konkurencia nélküliségben ?
3.
3.
Heldengeist
#2: Online nem létezik konkurencia, GK-ból pedig nem hiszem, hogy valaha láttam nyomtatott változatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...