Csak jövőre jelenik meg a Hellblade

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 1.
  • Csúszás
Link másolása
A Ninja Theory hivatalosan is megerősítette, hogy legújabb játékuk, a Hellblade: Senua’s Sacrifice csak 2017-ben mutatkozik be. Mindenkit megnyugtattak, a fejlesztés jól halad, más okok állnak a halasztás mögött.

A Ninja Theory egy mostanra már teljesen megszokott, a Hellblade fejlesztésének állapotát taglaló videóüzenetben jelentette be, hogy évek óta készülő akció-szerepjátékuk idén már biztosan nem kerül boltokba. Ez persze komoly meglepetést nem okozott, hiszen a napokkal ezelőtti új fejlesztői ízelítőt leszámítva hónapok óta nem lehetett hallani a játékról.

A halasztás pontos okait nem részletezték a készítők, de azt elárulták, hogy az év elején akadt egy projekt, amit végül törölniük kellett, ez pedig alaposan megbolygatott néhány dolgot. Az indoklás másik felében pedig kitérnek arra, hogy így lehetőségük nyílik az Epic Games csapatával közreműködve tökéletesíteni a különböző capture-technológiákat, ezzel még élethűbb mimikát és mozgást létrehozva. A Ninja Theory a videóban azt is kihangsúlyozza, jól haladnak a fejlesztéssel.

A Hellblade: Senua’s Sacrifice valamikor 2017-ben mutatkozik be, kizárólag PC-n és PlayStation 4-en.

5.
5.
Gykrizsi
Én egy új DMCre lennék kíváncsi inkább, ha végeznek vele, remélem belefognak.
4.
4.
KRAT0S
És még mindig sehol egy gameplay,az ideg megöl!!!
Má' megvagyok veszve érte...:D
3.
3.
kastorhun
"Nem baj hogy csuszik, a lenyeg hogy jo legyen es szerintem az lesz! ;-)"
Remélem hogy sikeres játék lesz, mivel ez a csapat megérdemelné a sikert.
2.
2.
crytek
Sajnos van egy olyan érzésem , hogy annak ellenére, hogy láthatóan a szívüket lelküket belerakják a játékba nem lesz átütő siker :(
1.
1.
Nem baj hogy csuszik, a lenyeg hogy jo legyen es szerintem az lesz! ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...