Final Fantasy XV - már most ötmilliónál jár

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 1.
  • Biznisz
Link másolása
A Square Enix büszkén jelentette be, hogy a hét elején debütált, közel tíz éven át fejlesztett Final Fantasy XV elképesztő rajtot vett, így már most ötmillió eladott példánnyal büszkélkedhet a sorozat legújabb darabja.

Minden jel szerint átütő siker lesz a Final Fantasy XV, amit nemcsak a kritikusok, de a játékosok is imádnak.

Ezt bizonyítja az is, hogy a keddi megjelenését követő első 24 óra után több mint ötmillió eladott darabszámnál járt a játék. A Square Enix bejelentése szerint ebben benne van a PlayStation 4-es és Xbox One-os változat összes mutatója, vagyis az előrendelések, a letöltött verziók és természetesen a bolti kiadások is. A kiadó azt is megerősítette, hogy ezzel a komoly múlttal rendelkező franchise időarányosan legjobban fogyó játéka lett a Final Fantasy XV.

Gratulálunk!

11.
11.
CitromH
Hát mit ne mondjak, nekem egyenlőre csalódás. Pedig csak emiatt szereztem egy PS4et... Nincs meg benne a varázs, és a történet nagyon nehézkesen alakul. A szereplők kicsit olyanok, mint gazdag család meleg gyerekei egy kiránduláson. A mellékküldetések teljesen semmitmondóak, és nem köthetőek szervesen a storyhoz. Mindemellett még a konzolos kontrollerrel is szopnom kell. Nincs "invert mouse" sem.. áhh... :D
10.
10.
Quentaro
#6: Nem KÖRÖKRE OSZTOTT JRPG, de JRPG - ha létezhet ilyen... Wait Mode-ban van lehetőség várni, gondolkodni. A játék hangulata nagyon FF-es!
9.
9.
Thor Vath
#7: A körökre osztott harcrendszer nekem is jobban bejött, de sajnos azt már a FFIX után bejelentették hogy "klasszikus JRPG" formát akkor láthattuk utóljára - valahogy kibékültem vele. Azóta változott át szépen lassan akcióvá, míg végül a körökre osztottság teljesen elmaradt. Nem mondom, hogy nem hiányzik. Ami viszont még hiányzott, az a lófrálás fel-alá a térképen, meg városokban, ahol majdnem mindenkivel beszélgethetsz, bemehetsz házakba, eldugott kis tárgyakba, érdekes beszélgetésekbe, mellékküldetésekbe és minijátékokba botolva úton-útfélen. Én abba a különleges állatfajba tartozom, aki a harcokat nem is igazán élvezte sosem, csak a cselekmény kibontásához szükséges kissé kellemetlen maceraként élem meg. A FFX "csővilága" elég nagy pofon volt, nálam az volt a Final Fantasy mélypontja. A XII-nél éreztem valamennyi javulást, de a XIII megintcsak visszaszűkült: csak a játék utolsó egytizede lett egy kicsit nyitottabb, de ott is csak egy néptelen prérin lehetett kalandozni. Ezért tartom a XV-öt "visszatérésnek" és a legjobb Final Fantasy-nek a FFIX óta és nem a harcrendszere miatt.
8.
8.
Cell4
Elég komoly eredmény.
7.
7.
arcadia
#6: Ez nagyon igaz! (sajnos) hol van a régi jó egymással szemben osztogatjuk a támadást gyógyítást stb..:( ez már inkább god of war vagy akármi de nem final fantasy:( dodge-olás egy jrpg-ben?? Áááá... Mit lehet tenni ezt követik meg a trendek. Nem értem, hogy lehet bárki is kibékülve ezzel a kaszabolós harcrendszerrel a régi részek 6,7,8,9 és a csúcs 10 után.
6.
6.
Csoki80
Ez már nem rendes JRPG, hanem akció (annak lehet, hogy nem rossz)
5.
5.
Thor Vath
#4: Biztos nem :) A FFIX óta a legjobb rész lett. Legalábbis eddig úgy tűnik :) Nagyon Final Fantasy - újra ott vannak a szeren, rendesen odatették. Úgy érzem magam, mint a pufi kisfiú a cukorkaboltban :D
4.
4.
latis666
Nézem nézem de egyszerűen nem fog meg, semmi érdekeset nem látok rajta. Még annyit sem mint a FF IX-ben mondjuk. Biztos nem nekem való.
3.
3.
Mufika
Ajánlom a játékot mindenkinek, aki nem egy witcher 3 gameplay t vár.(bár azért nincs az olyan távol) Remek játék lett :)
2.
2.
_Tappancs_
Nyomhatják pc-re is. Első napos vétel. :D
1.
1.
azureknight0715
Ezek szerint újra toppon a final fantasy név?:D Nagyon helyes !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...