Ezt tudja PS4 Prón a Gran Turismo Sport

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 3.
  • Videó
Link másolása
A Polyphony Digital letette az esküt, miszerint a Gran Turismo Sport kihasználja a PlayStation 4 Pro képességeit. Való igaz, az új trailerben briliánsan néz ki a versenyjáték az új konzolon, lesz itt 4K-, HDR- és VR-támogatás is.

A ma esti Sony-konferencián levetített videóból kiderült, hogy mi vár ránk PlayStation 4 Prón, ha a Gran Turismo Sporttal játszunk. A kötelező 4K felbontás mellett a HDR-támogatásról sem kell lemondanunk, sőt néhány futamot PS VR-ral is végigtolhatunk.

De beszéljen inkább az új trailer:

A játék valamikor 2017 folyamán landol PS4-en.

13.
13.
oticasi
De tény ,hogy gyönyörű a gt sport .
Le a kalappal
12.
12.
bszunyoghy
#10: A Horizon 3 tényleg jó játék, de nem konkurencia a GT Sport- nak. Ellentétben a Forza Motorsport 6 igen. Na azzal játszatok! :-)
11.
11.
daft_pete
#5: Pontosan! Szomorú is vagyok ez miatt. Fontolgatom is, hogy kellene egy XB1 a PS4 mellé. Használtan talán beszerzek majd egy jó buflák "FAT"-et :D
10.
10.
oticasi
Forza horizon 3 -mal jobban jártok.
Nagyon jó kis game.
LOL
9.
9.
zozo76hun
azert ez eleg gaz hogy ott a vr sisak, maga a grand turizmo is ps exkuziv, aztan nem mernek/akarnak nagyobb tamogatast adni az vr-hez...
8.
8.
zozo76hun
na meg nehany futamot a vr-ben is vegigtolhatunk? ez most hogy van? hat vagy lehet jatszani vr sisakkal is vagy nem. vagy ha vr-t akarsz akkor lesz valami butitott kis tartalom benne?
7.
7.
DON GONDOCS
A driveclub viszont elég jónak néz ki, de ezt kihagyom.
6.
6.
Norbiii
#1: A lényeggel egyetértek,sajnos erről szólnak ma a dolgok...:(
5.
5.
Az a szomorú, hogy három évvel a konzol megjelenése után még mindig nincs szó egy teljes értékű számozott folytatásról, holott az Microsoft már kitolt két részt a saját szériájából. Plusz az előző két rész ismeretében reménykedni sem nagyon lehet, hiszen azoknál is égre-földre esküdöztek, hogy ez aztán olyan lesz hogy csak na. :\
4.
4.
Csoki80
#3: Az lenne az etalon, ha lenne tartalom a játékokban.
3.
3.
aordog
Nekem sincs egyenlôre 4K megjelenítôm, de fogadjuk el, hogy ez a felbontás most az etalon. Ahogy bejött a HDMI és vele együtt a HD Ready, majd a Full HD felbontás, most a 4K a soros.
1-2 éven belül érdemes mindenkinek legalább egy ilyen megjelenítôt beszerezni(szerintem)
Amúgy a video jó...majd kiderûl a tartalmi része!
2.
2.
Angelwing
egy jól felépített karrier mód kellene a gran turismo 7-be. pénzért jobb autók vétele, kispoláktól a subarun keresztül a ferrári-ig. 4k annyira nem fontos! ez gt sport tartalomban kevés lesz szerintem.
1.
1.
godach
Most nem sok kedvem van leírni, hogy míg régen a választható autók számával, a lehetőségekkel, a pályák versenymódok számával adtak el egy kocsit, most a trailerben végig ezt látod:
HDR
VR
4K
STB. Tényleg ott tartunk, hogy csak a grafikab*zkat kell kiszolgálni? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...