Nex Machina - a Housemarque új alkotása

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Housemarque csapat már jó ideje a twin-stick shooterek műfajában nyomul, a srácok ezúttal is maradnak a kaptafánál. A Nex Machina egy olyan világban játszódik, ahol az emberek a technológia rabjai.

Az emberek a technológia rabjaivá váltak a nem is olyan távoli jövőben. Robotokkal töltik fel a kevésbé népszerű munkahelyeket, de ezek a gépek is saját tudattal rendelkeznek és érzéseik vannak. Egy idő után a a robotok megunták a kizsákmányolást, és visszautasították a rabszolgaságot. A szingularitást senki nem vette észre időben, inkább azzal voltunk elfoglalva, hogy a közösségi médiában frissítsük az állapotunkat.

Amikor úgy tűnt, minden elveszett, egy titokzatos hős jelent meg. Ő lesz az, aki megmenti az emberiséget a robotoktól? Csak rajtad múlik.

A Nex Machina elég érdekes felütéssel nyit. Ezúttal is egy akciódús twin-stick shooter kapunk a a Resogun, a Dead Nation és az Alienation fejlesztőitől PS4-re.

Csekkold az első látnivalókat! További infók az elkövetkezendő hónapokban várhatók.

6.
6.
#3: Szerintem ezt már nem ma kezdték, eléggé késznek tűnik. Meg simán lehet hogy több csapatuk is van, és kettőt vagy többet is hegesztenek! :)
5.
5.
anarchoid
4.
4.
roli33
3.
3.
Chrysh
Még a Matterfall projektjükből sem mutattak semmit sem, miért kezdenek ebbe is bele?
2.
2.
kamgecam
Kedvenc csapatom a HM.Resogun az egyik legélvezetesebb játék és az Alienation is odabszott rendesen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...