Befutott a Transformers: The Last Knight előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha szeretnéd, ha nem, jövő nyáron érkezik a mozikba az ötödik Transformers-film, amely minden korábbinál durvább CG-orgiával vár, és egészen a középkorig vezeti majd vissza nekünk a transformerek és az emberiség közös történetét.

Alacsonyan szállnak a közeljövő blockbustereinek előzetesei, a Guardians of the Galaxy és a The Mummy után most a Transformers: The Last Knightba nézhetünk bele.

A 2017. június 23-án debütáló mozi a szokásos Michael Bay-formulát ígéri, azzal a különbséggel, hogy Mark Wahlberg ezúttal Laura Haddock és Anthony Hopkins oldalán igyekszik majd helytállni, és a transformerek történetét is jobban kibontják nekünk.

8.
8.
Balazska4
#6: igen én is azt hittem,hogy fogalmam sem volt erről az egészről.:DNem tudtam de még jó hogy utánanéztem mielőtt írtam volna neki.
7.
7.
A Disney meg csak DvD-t ad ki, azzal sem vagyunk kisegítve XD
Idehaza a házimozis piac a lehető legrosszabb, EU-n belül nem is tudom van-e ennél rosszabb de ne is beszéljünk róla.
Külföldről kell megrendelni azt kész, onnan lehet mindent. Dupla lemezes, fémtok még az uccsó horrornak is ha kell, zenei CD.
6.
6.
Ra1D3n
#5: Többször is elolvastam, max nagyvonalakban lehetett gondolni az újabb filmek megjelenésére, mert én azt hittem, hogy egyáltalán nem jelenik meg Paramount által forgalmazott film. Utána is olvastam ennek a Paramount dolognak, mert eddig nem hallottam róla, szóval már ezért megérte :)
5.
5.
Vigohouse
Akkor olvass utána amit írtam. Magyarországon az új Paramount filmek nem jelennek 2015 november óta. Mint pl: Terminator Genisys, Mission Impossible 5. Star Trek 3 és még sorolhatnám tovább...sajnos :(
4.
4.
Ra1D3n
#1: Nem tudom miről beszélsz. Most néztem meg kíváncsiságból az xpress.hu-n, és az összes részt megtaláltam dvd-n és blu-ray-en egyaránt. Bár, szerintem ha az ember beírja a google keresőbe a megfelelő szavakat, ott is megtalálná :)
3.
3.
user101
Jé ?! Volt folytatása az elsőnek ? Én már azt se néztem végig... :)))
2.
2.
Gykrizsi
#1: Azért ez a film nem is érdemel pénzt. Azt nyomják mint az Asylum, csak több pénzből. Ez szerintem szomorú, de mindenkinek maga dolga eldönteni.
1.
1.
Vigohouse
Hmmm...így első látásra nem rossz annak ellenére,hogy az első rész óta lejtmenetben van a film. Aztán ki tudja lehet,hogy végén még jó lesz és tetszeni fog. De még ha tetszene is sajnos megvenni nem fogjuk tudni,mert Magyarországon a Paramount filmek nem jelennek meg se dvd se bluray-en. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...