Csak internettel játszható a Super Mario Run

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 9.
  • Hír
Link másolása
Habár a Super Mario Run alapvetően az egyjátékos módra épít, a játékot csak és kizárólag aktív internetkapcsolat mellett játszhatjuk majd. A Nintendo biztonsági okokból döntött így.

Shigeru Miyamoto a Mashable-nek adott interjúban magyarázta meg, hogy miért csak internetkapcsolat mellett játszhatunk a Super Mario Runnal: a kalózkodás miatt, illetve biztonsági okokból döntöttek így, és lényegében a platformválasztásnál is ez a dimenzió játszotta a főszerepet.

"A szoftver nagyon fontos számunkra és a vásárlók számára is, szeretnénk egy biztonságos és stabil környezetben játszható programot kiadni." Az egyelőre iOS-exkluzív Super Mario Run három játékmódot vonultat majd fel, és bár alapvetően egyedül játszhatjuk, aszinkron multi lesz benne. A mobilos címek hackelése még az Apple készülékein is hétköznapi jelenség, a címeit 100 százalékos kontroll alatt tartó Nintendo valószínűleg ezt szeretné kivédeni. Habár a cég gondolkodott rajta, hogy a szigorúan egyjátékos tartalmakat leválasztja és nem teszi internetfüggővé, ezt az ötletet végül elvetette.

A Super Mario Run december 15-én válik elérhetővé első körben 150 országban. Meglepően drága cím lesz, 10 dollárt kóstál majd, viszont letölthetünk belőle egy demót is, hogy megnézzük, tetszik-e.

A játék a minap Jimmy Fallonnál vendégeskedett, és egy élőszereplős előzetest is kapott. Mindig csak a rohanás:

7.
7.
delphijos
#6: Szerintem is inkább ez a probléma, nem hiszem hogy akkora adatforgalmat generálna hogy ettől számottevően jobban merülne a telefon....
6.
6.
Binder
#4: Például a két fiamnak iPad-je van, simán csak wifis, itthon van net, de ha úton vagyunk, pl utazunk valahová, ezzel ütik el az időt, és bizony amihez net kell, az ilyenkor ki van lőve. Pedig imádnák, de ez rossz hír lesz számukra.
5.
5.
vabe
#4: Inkább az internethasználatból adódó gyorsabb merülés a gond, net plusz játék igencsak akksigyilkos, vagy ha elfogy a keret, sajna a szolgáltatók még aranyárban mérik a mobilnetet
4.
4.
Batman
Mondjuk ki az akinek nincs internet a telefonján 2016-ban? Sokan lázadoztak Hogy olvastam.
3.
3.
vabe
Így is fel lesz törve 24 órán belül.
2.
2.
Matt8888
#1: Egyetértek :'D
Másfelől "Csak internettel játszható a Super Mario Run" - egy ideig biztos, aztán lesz olyan, aki erre ráun..
1.
1.
Mortis
igazán közölhetné már valaki a Nintendo-val hogy van egyszerűbb mód is az öngyilkosságra: nem kell hogy ilyen hosszú, és fájdalmas legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...